Afbeelding

Zomer SALE bij Bos Bedden Nijverdal tijdens zomervakantie

Algemeen

Tijdens de zomervakantie kun je nu extra profiteren van de zomer Sale! Bij zowel Bos Bedden Nieuwleusen als in Nijverdal is er tot en met 27 augustus Zomer Sale. Dit houdt in dat je kunt profiteren van extra voordeel op een mooi slaapsysteem, boxspring, ledikant, maar denk ook aan ons volwaardig assortiment dekbedden, hoofdkussens en bedtextiel.

NIJVERDAL - “Zie het als een vooraankondiging”, knipoogt Danny land van Bos Bedden Nijverdal. “We mogen in ons pand nu alweer een beetje ruimte maken. Het is wat passen en meten, maar het gaat lukken in onze showroom van 3.000 vierkante meter! Recentelijk hebben we de grootste & nieuwste Auping studio geopend in onze showroom van Nederland met 400 vierkante meter Auping plezier. En nu gaan we in september nog een nieuw merk toevoegen ons assortiment! Maar daarover later meer, we gaan eerst flink uitpakken met de Zomer SALE! En dit houdt in dat iedereen die nu thuis is, hiervan profiteert tot en met 27 augustus. Kom daarom langs, want tijdens de zomerperiode hanteren wij gewoon onze reguliere openingstijden. Dit houdt in dat we dinsdag tot en met zaterdag geopend zijn en op vrijdagavond zelfs koopavond hebben.”

Altijd al eens kennis met ons willen maken voor gedegen advies? Of gewoon even komen kijken? Iedereen is meer dan welkom in de showroom aan de Albert Einsteinstraat 11 in Nijverdal. Liever op afspraak langskomen? Bel dan even naar 0548-740030 of mail naar: nijverdal@bosbedden.nl 

!
Afbeelding
‘Eerst F jeugdtoernooi van HV Kedingen groot succes’ 54 minuten geleden
Afbeelding
De meeste teams van Effekt’74 kwamen weer in actie 2 uur geleden
Afbeelding
West Twente heeft team van dertig energiecoaches 14 uur geleden
Afbeelding
The Singing Club 16 uur geleden
Afbeelding
Allerlei activiteiten tijdens de Kinderboekenweek 20 uur geleden
Afbeelding
Diabeteschallenge wordt afgesloten met wandeling 23 uur geleden
Afbeelding
Tweede competitieronde badmintonners BC Flits gisteren
Afbeelding
Gezocht: varianten van het woord suikerbrood gezocht 26 sep, 12:01