Afbeelding
Foto: Shutterstock

Theo Plevier geeft een workshop Astrologie

Algemeen

WIERDEN - In bibliotheek Wierden wordt op donderdag 15 september vanaf 19.30 uur een workshop Astrologie gegeven door Theo Plevier.

De horoscopen in dag- en weekbladen geven een zeer algemeen beeld weer. Ze zijn gebaseerd op het zonneteken, maar ook planeten en andere hemellichamen spelen een belangrijke rol in de beschrijving van iemands horoscoop. Voor een goed ‘astrologisch profiel’ heb je de geboortetijd, geboorteplaats en geboortedatum nodig. Met de plaats, datum en tijd kan een symbolische tekening worden gemaakt en kan een astroloog de samenhang van de hemellichamen en planeten analyseren en uitleggen. 

Met dit profiel kan een horoscoop inzicht geven over je mogelijkheden (talenten en kwaliteiten), maar ook je valkuilen en eventuele blokkades; relaties (niet alleen je partner); een passende studie of loopbaan. Astrologie is geen geloof en staat een geloof ook niet in de weg. Astrologie is zowel een kunst als een kunde. Een horoscooptekening is als het ware een kaart van ons innerlijk leven, een innerlijke spiegel. Je zou het ook kunnen zien als een soort blauwdruk van ons leven.

Nieuwsgierig geworden? Theo Plevier uit Mariaparochie vertelt een ieder er graag meer over op donderdag 15 september om 19.30 uur tijdens de workshop Astrologie in de bibliotheek Wierden. Opgeven kan vie de activiteitenpagina van de bibliotheek. De kosten bedragen 5,- euro voor leden en 7,- euro voor niet-leden. 

“Het levert je nóg meer op als je na aanmelding je naam, geboorteplaats, geboortedatum en geboortetijd voor 1 september doorgeeft via h.gerrits@bibliotheekwierden.nl“, aldus bibliotheek Wierden.

bibliotheekwierden.nl

Afbeelding
Herinneringen ophalen met fotografieproject 'Eigen kracht' 2 uur geleden
Afbeelding
Creatief aan de slag gaan tijdens een korte cursus van Kaliber 17 uur geleden
Afbeelding
Laatste kans om te stemmen 22 uur geleden
Afbeelding
Kom ook schaken op de woensdagmiddag 20 sep., 10:00
Afbeelding
Effekt'74 heeft moeilijke competitiestart 20 sep., 08:12
Afbeelding
Eerste hulp bij allerlei geldzaken 19 sep., 20:04
Afbeelding
Eerste restauratieproject onthuld 19 sep., 18:09
Afbeelding
Wierden wil met inwoners in gesprek gaan over windenergie in de gemeente 19 sep., 14:06