Effekt’74 dubbelt goed

WIERDEN - Bij de afdelingskampioenschappen tafeltennis die op 25 juni in de IISPA hal in Almelo werden gehouden, deden zes spelers van Effekt’74 mee. Daarnaast verdedigde Effekt’74 lid Jasper Woolderink de kleuren van Trias uit Twello, waarvoor hij uitkomt in een jeugdteam. Jasper speelde erg goed en won zowel in het enkelspel als in het dubbelspel de 2e prijs.

Bij het enkelspel wist Yoran Hoff al zijn wedstrijden in de poule te winnen, maar ging hij in de kwartfinales helaas onderuit tegen de latere nummer twee. Andere spelers van Effekt’74 waren in het enkelspel minder succesvol, maar hadden hun krachten gespaard voor het dubbelspel. In de diverse klassen wisten de Effektenaren Mirko Meulenbeld samen met Aschwin Huiskes, Johan Truschel (samen met een partner van een andere vereniging) en Zarin Melko met Anton Luiken allen de tweede prijs te winnen. Al met al toch een geweldige afsluiting van het voorjaarsseizoen 2022.

De najaarscompetitie start begin september. Hierin zal Effekt’74 met 12 teams deelnemen: 10 senioren teams en 2 jeugdteams. Dit zijn 2 teams meer dan in de voorjaarscompetitie en laat zien dat tafeltennis leeft in Wierden. We zullen uiteraard in Hart van Wierden verslag doen. 

Meer berichten