Afbeelding
Foto:

Gezellige braderie op Woonboulevard

Zakelijk

ALMELO - Woonboulevard Almelo houdt zondag 12 mei weer een gezellige braderie. Van 11.00 tot 17.00 uur is er volop gezelligheid en moeders worden extra verwend, omdat het Moederdag is.

De zomervakantie goed afsluiten? Dat kan zondag 12 mei met de gezellige zondag braderie op Woonboulevard Almelo. De braderie is extra lang, want naast mooie home deco, snuisterijen, sieraden en lekkernijen zijn er ook tweedehandse kramen. Dat wordt dus koopjes jagen!

Omdat het Moederdag is, worden moeders en oma`s extra verwend. In de winkel Kamera Express staat een professionele fotograaf voor hen klaar om gratis een mooie foto te maken. Je krijgt ook een afdruk mee naar huis.
En op het plein lopen immens grote Mascottepoppen rond, waaronder Lady Diva, Mirabel en Queen Bee. Zij delen aan de moeders leuke presentjes uit.


Woonboulevard Almelo heeft op 12 mei een braderie. 

Uiteraard staan deze bekende tv-figuren ook klaar voor een high five en kunnen kinderen gratis geschminkt worden. Het belooft weer een erg gezellige dag te worden. Want het is Lente Sale in alle winkels op Woonboulevard Almelo. Van 50 tot 70 procent discount op onder meer leuke accessoires, meubelen, tuingereedschap en matrassen. Dus zowel op het plein als in de winkels volop winkelplezier!

Maar je kunt ook eerder op Woonboulevard Almelo terecht. Op Hemelvaartsdag (donderdag 9 mei) staat er een grote Bungee Jump Trampoline op het plein. Hier mag je gratis in. Je krijgt dus letterlijk de kans om naar de hemel te springen en vervolgens weer veilig af te dalen naar dit leuke woonplein! Uiteraard onder professionele begeleiding, waardoor ouders ook even zonder kinderen rustig inkopen kunnen doen. De winkeliersvereniging op Woonboulevard Almelo vindt het belangrijk dat de entree voor iedereen gratis blijft en kinderen, zowel op de braderie als tijdens Hemelvaartsdag op het plein, volop fun kunnen beleven! Dus wil je de meivakantie leuk afsluiten, kom dan gezellig naar Woonboulevard Almelo!

Afbeelding
Ontdek de veelzijdigheid van polo's 14 uur geleden
Officiële start bouw handeling. Links bij vlag Gerrit Breeman. Rechts bij vlag Martin Companje.
Officiële start bouw 15 appartementen 'De Berghorst' in Enter 17 uur geleden
Mango Mobility Almelo is specialist op het gebied van mobiliteitsproducten. Ontdek het brede assortiment in de showroom.
Mango Almelo viert 12,5-jarig jubileum 18 mei, 12:02
Afbeelding
Gratis kookworkshop bij witgoedspecialist Van Kuyk 18 mei, 10:04
Afbeelding
Evenementen online delen 18 mei, 07:58
Fiets ook eens mee door deze mooie omgeving. (Foto: Clifton Buitink)
Fietsexcursie in natuurgebied 17 mei, 11:59
De tentoonstelling is onderdeel van de Week van de Democratie in Wierden.
Burgemeester Doret Tigchelaar opent De Democratiefabriek 17 mei, 11:58
De kindergemeenteraad van Wierden op bezoek bij Bowie.
Hooggeëerd bezoek bij Stichting Bowie 17 mei, 07:58