Afbeelding

Duo-toernooi Effekt’74 een succes

Algemeen

WIERDEN - Na afloop van de reguliere competitie heft de tafeltennisvereniging Effekt ‘74 een intern toernooi georganiseerd. In deze duo-competitie spelen teams van twee personen vijf wedstrijden: vier enkelspelen en een dubbelspel. Er hebben zich 10 teams ingeschreven en afgelopen week werden de laatste wedstrijden van de voorronde gespeeld. Omdat in elk van de wedstrijden het eventuele verschil in sterkte tussen de spelers wordt gecompenseerd (de minder sterke spelers krijgen een aantal punten voor) is elke wedstrijd spannend. En van clubgenoten wil je natuurlijk nooit verliezen, dus in de wedstrijden gaat het er fanatiek aan toe.

De duo-competitie wordt komende vrijdag 24 juni afgesloten met een grote finale-ronde. Alle duo’s spelen dan hun wedstrijden om te bepalen op welke plaats ze zullen eindigen. De strijd om de eerste plaats gaat tussen het duo Lars Hubbelmeijer en Peter Waenink tegen de outsiders René Kamp en Gerian te Wierik. Het zou leuk zijn als er veel toeschouwers zijn. De wedstrijden beginnen om 20.00 uur in sportzaal Het Noordbroek aan de Marjoleinlaan.

Na afloop zullen de kampioenen van de duo-competitie worden gehuldigd, evenals de kampioensteams uit de voorjaarscompetitie. Daarna wordt het seizoen voor de meesten afgesloten met een groot feest. Een aantal spelers komt echter de volgende dag nog in actie tijdens de afdelingskampioenschappen die georganiseerd worden in de IISPA hal in Almelo. Ook hier zijn toeschouwers de hele dag welkom (de wedstrijden duren van 9.30-18.00 uur).

Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 25 apr, 19:42
Afbeelding
Mooie opbrengst ZOA collecte 25 apr, 14:05
Showmagazijn is dé scherp geprijsde badkamerspecialist op Woonboulevard Almelo. (Foto: Peter Timmer)
Showmagazijn heeft scherpe prijzen 25 apr, 12:07
Het Oktoberfest in Gronau is op 26 oktober.
Geier Sturzflug en Sven Skutnik komen naar Oktoberfest Gronau 24 apr, 18:10
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 24 apr, 14:09
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 24 apr, 10:00
Afbeelding
Inloop met lunch in De Bron 24 apr, 10:00
Er kan worden gekozen tussen routes van 12, 25 en 50 kilometer.
Hemelvaartsdag Fietstocht vanaf het Akkerhus Ypelo 24 apr, 07:58