Vanaf 5 september kunnen Rabobank-leden stemmen op hun favoriete clubs in Twente en de Achterhoek.
Vanaf 5 september kunnen Rabobank-leden stemmen op hun favoriete clubs in Twente en de Achterhoek. Foto: Rabobank 2020

Rabobanken zetten zich in voor versterken clubs

Algemeen

TWENTE - Rabobank wil een bijdrage leveren aan de duurzaamheid en leefbaarheid in Twente en de Achterhoek. Een gezond verenigingsleven is hier een belangrijk onderdeel van. Daarom ondersteunt Rabobank clubs met kennis, netwerk en geld. Dit doen ze in samenwerking met het NOC*NSF, LKCA en verschillende bonden. 

De bank investeert een deel van het coöperatief dividend, een fonds om de regio te versterken, in de maatschappelijke doelen van verenigingen. Bijvoorbeeld het verduurzamen van het clubhuis, investeren in vervoer om kinderen te kunnen halen en brengen of het werven van extra vrijwilligers. “Zo helpen we samen het verenigingsleven van Nederland gezond en toegankelijk te houden’’, aldus de bank. “Iedereen verdient een club! Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom ondersteunt de coöperatieve Rabobank al 20 jaar verenigingen en stichtingen door heel Nederland. 

Sinds 16 mei kunnen clubs zich inschrijven om mee te doen aan Rabo ClubSupport, de campagne waarbij zij stemmen kunnen werven voor een zo hoog mogelijke financiële bijdrage. Met die bijdrage kunnen zij hun doelen realiseren die de vereniging of stichting én de buurt sterker en beter maken.’’ Inschrijven kan nog steeds via rabo-clubsupport.nl.

Afbeelding
Gezond respect nodig voor onweer 1 jun., 10:08
Afbeelding
Studenten behouden voor de bouw 1 jun., 08:07
Afbeelding
Symbiose tussen stad en platteland 31 mei, 20:01
Afbeelding
Trouwen in Overijssel steeds duurder 31 mei, 18:07
Afbeelding
Op pad met de Mooi Meegenomen Bus 31 mei, 14:07
Afbeelding
Dhlomo: een muziektheaterspektakel 31 mei, 12:04
Afbeelding
OPEN+ leden altijd welkom in de Bibliotheek van Enter 31 mei, 10:09
Afbeelding
Informatiebijeenkomst voor borstkankerpatiënten 31 mei, 08:15