De Akkerhus fietstocht gaat op Hemelvaartsdag weer van start bij het Akkerhus in Ypelo.
De Akkerhus fietstocht gaat op Hemelvaartsdag weer van start bij het Akkerhus in Ypelo.

Deel opbrengst fietstocht is voor de WensAmbulance

YPELO - Ook dit jaar wordt op Hemelvaartsdag de Akkerhus fietstocht gehouden. Iedereen die kan fietsen mag deelnemen aan deze fietstocht met diverse routes langs de mooiste plekjes van de gemeente Wierden. Er kunnen afstanden gefietst worden van 14, 24 of 49 km.

De start van de fietstocht is bij het Akkerhus aan de Ypeloschoolweg 2b in Ypelo. Starten is mogelijk van 9.30 uur tot 14.00 uur op 26 mei. De finish is ook bij het Akkerhus.

De kosten voor deelname inclusief koffie of thee met koek bedragen € 6,00 per persoon. Tevens ontvangen de deelnemers een tegoedbon voor een broodje hamburger of braadworst bij terugkomst in het Akkerhus.

Een groot deel van de opbrengst is dit jaar bestemd voor Stichting “WensAmbulance”. De stichting heeft als doel de laatste wensen van (pre)terminale en ernstig zieke patiënten mogelijk te maken door passend vervoer te bieden en de patiënten en hun familie een onvergetelijke dag te bezorgen.

Meer informatie over de fietstocht: bij Johan Heimerink, tel. 06 833 88 119 en op www.akkerhus.nl/akkerhus-hemelvaartsdag-fietstocht

Meer berichten