<p>De Welle houdt sportieve activiteiten in de herfstvakantie voor kinderen en jongeren. Met survival-challenges op het Lageveld &eacute;n een kickbox-proefles.</p>

De Welle houdt sportieve activiteiten in de herfstvakantie voor kinderen en jongeren. Met survival-challenges op het Lageveld én een kickbox-proefles.

(Foto: Shutterstock)

Sportieve activiteiten in vakantie

WIERDEN Welle biedt de jeugd deze herfstvakantie weer diverse sportieve activiteiten aan. Op woensdag 20 oktober kan worden meegedaan met een survivaltocht en op vrijdag 22 oktober staat een proefles kickboksen op het programma.

Met deze activiteiten wil de organisatie de jeugd uitdagen en beweging en sportiviteit stimuleren. Op woensdag 20 oktober is de Expeditie Robinson Survial op het Lageveveld in samenwerking met Control Club. Kinderen worden uitgedaagd met diverse spellen en uitdagingen zoals het maken van een functioneel vlot. De spellen worden gespeeld in en op het water, in het zand en in het bos. De jeugd van 6 tot en met 12 jaar is welkom van 13.00 tot 15.00 uur en jongeren van 13 tot en met 16 jaar van 15.00 tot 17.00 uur. Een zwemdiploma is verplicht. Deelname is gratis, aanmelden is verplicht via: https://sportencultuurwierden.nl/expeditie-robinson-control-club-lageveld. 

Op vrijdag 22 oktober is het mogelijk om een proefles kickboksen te volgen bij Atty’s Gym. Kracht en techniek. Stoten en trappen. Jongens en meiden (6 tot en met 12 jaar) zijn tussen 13.00 en 14.00 uur welkom bij Atty’s Gym in Wierden. Deelname is kosteloos, maar opgeven van tevoren is verplicht via https://sportencultuurwierden.nl/herfstvakantie-kickboksen Voor beide activiteiten is een maximum gesteld aan het aantal deelnemers.

Meer berichten