<p>Naast de animatiefilm &#39;Memories&#39; zijn er bij de Historische Kring Wederden ook twee schilderijen van Milou Laroussiyen te zien tijdens de Week van de Amateurkunst.</p>

Naast de animatiefilm 'Memories' zijn er bij de Historische Kring Wederden ook twee schilderijen van Milou Laroussiyen te zien tijdens de Week van de Amateurkunst.

Een podium voor Milou bij de Historische Kring

WIERDEN - Van 11 tot en met 18 september is het weer de Week van de Amateurkunst. De Historisch Kring Wederden biedt in die week het jonge, Wierdense talent Milou Laroussiyen een podium.

De toen nog maar zestienjarige Milou was op het afgelopen voorjaar druk bezig met haar eindexamen HAVO aan het Pius-X college, maar is de uitdaging aangegaan om haar animatiefilm “Memories” in te sturen voor Kunstbende, een nationaal bekende wedstrijd voor jonge kunstenaars. Voor haar volkomen onverwachts mocht ze de tweede prijs in de categorie “film” in ontvangst nemen. 

Deze film wordt bij de historische kring doorlopend getoond. Omdat Milou niet alleen een prachtige animatie kan laten zien, maar ook haar talent voor tekenen en schilderen worden in deze week ook twee van haar schilderijen bij de HKW tentoongesteld.

De toegang is gratis en de koffie/thee voor niets. Een vrije gift wordt zeer op prijs gesteld. Openingsuren: woensdag en donderdag 14.00-17.00 uur, vrijdag 14.00-20.00 uur en zaterdag 11.00-16.00 uur. U bent van harte welkom aan de Appelhofdwarsstraat 2 in Wierden.

Meer berichten