<p>Een programma vol uitdagingen tijdens de Kids Obstacle Run op 28 augustus bij SVZW.</p>

Een programma vol uitdagingen tijdens de Kids Obstacle Run op 28 augustus bij SVZW.

Kids Obstacle Run op de velden van SVZW Wierden

WIERDEN - Voetbalvereniging SVZW organiseert op zaterdag 28 augustus in samenwerking met de Yu Man Race en de buurtsportcoach van De Welle een supertoffe Obstacle run! Ook kinderen die geen lid zijn van de voetbalvereniging zijn van harte welkom.

Tijdens deze gave en uitdagende activiteit wordt op speelse wijze de ins en outs van een obstacle run ontdekt. Voor de kleinsten is het parcours vooral gericht op fun, maar voor de wat oudere jeugd zorgt de tijdsregistratie voor een extra stimulans. Terwijl de één het parcours trotseert, loopt de rest van de groep al warm met diverse sportoefeningen. Na vijf obstakels mogen alle kids bij de finish hun eigen tijd vastzetten door een klap te geven op de YMR Timer. Voor de snelste tijd wordt een extra prijs uitgereikt!

Inschrijven

Zowel de jeugdleden van SVZW (mini’s t/m O11 + MO13) als niet-leden kunnen deelnemen aan deze activiteit. Het is verplicht om je in te schrijven via https://sportencultuurwierden.nl/activiteiten-en-evenementen en er zit een maximum aantal deelnemers per leeftijdsgroep. De Obstacle Run worden gehouden op de velden van SVZW aan de 2e Lageveldsweg 6d.

Daag jij jezelf ook uit? Schrijf je dan snel in en doe ook mee op zaterdag 28 augustus aan de Obstacle Run!

Meer berichten