<p>Het Lageveld benadrukt de huisregels nog eens</p>

Het Lageveld benadrukt de huisregels nog eens

Hou je aan de huis-regels op het Lageveld

WIERDEN - Deze zomer gaan we weer massaal genieten van de zon, het zwemmen en de gezelligheid op het Lageveld in Wierden. Het recreatiepark verwacht de komende tijd een grote drukte; veel mensen vieren vakantie in eigen land en zoeken graag verkoeling in de warme zomer. Wel is het belangrijk om ons goed aan de huisregels te houden.

Het Lageveld hanteert de nodige regels om een bezoek veilig en aangenaam te laten verlopen voor alle gasten. Naast de geldende coronamaatregelen is het ook belangrijk om het park schoon en netjes achter te laten. Ruim dus zelf uw afval op en neem eventueel een afvalzak mee om dit in te doen. Gebruik liever geen glaswerk op het Lageveld; kapotte flessen kunnen immers een risico vormen voor andere bezoekers. Wanneer het aanhoudend warm is, kan ook een barbecueverbod van kracht zijn. Zo werd dit begin juni al afgekondigd in verband met aanhoudend warm weer. Wanneer barbecueën wel toegestaan is, mag dit uitsluitend op de aangewezen barbecueplekken.

Honden zijn welkom op het Lageveld, maar deze mogen niet op de stranden, zonneweides en in het water. U kunt wel wandelen op de wandelpaden, mits de hond aangelijnd is. Uiteraard dient u ook poep op te ruimen.

Meer berichten