Foto: Shutterstock

Uit Liefde Gemaakt in actie voor goed doel

ENTER/RIJSSEN - Handwerk inzet voor een bijzonder goed doel; dit is de insteek van een groep vrouwen uit Enter en Rijssen. Onder de noemer ‘Uit Liefde Gemaakt’ maken zij allerlei leuke handwerkartikelen waarvan de opbrengst ten goede komt aan een nieuw te bouwen dienstencentrum bij de Hervormde Kerk in Enter.

In 2020 begon dit initiatief, wat al snel uitgroeide tot een fanatieke groep deelneemsters. Via de website https://uit-liefde-gemaakt.wixsite.com/enter verkopen zij van alles; van gehaakte bijtringen, kruikzakken, vlaggenlijnen, dekentjes en vele poppenkleertjes. Via hun Facebookpagina ‘uit liefde gemaakt’ laten zij de nieuwste creaties zien. De deelnemers zijn geen professionals, maar vrouwen die een hobby hebben en daar iets mee willen doen voor een ander en hun kerkelijke gemeente.

Muskathlon@home
Eén van de deelneemsters doet mee aan de Muskathlon@home om geld op te halen voor het goede doel Compassion. Om dit te ondersteunen maakte de groep een poppennestje dat zij nu via Marktplaats veilen. De veiling is te bekijken op: https://bit.ly/3vUQp0O

Meer berichten