Bieb brengt boeken thuis

Bieb brengt boeken thuis

Bibliotheek Wierden brengt boeken thuis

WIERDEN - Wie niet in staat is om gereserveerde boeken op te halen in de bibliotheek, kan gebruik maken van de ‘Bibliotheek-aan-huis Service’.

Bel of mail naar de bibliotheek welke boeken, tijdschriften of luisterboeken je graag wilt ontvangen en een vrijwilliger van de bieb komt ze thuis afleveren. Voor mensen die visueel beperkt zijn, is een grote collectie grootletterboeken beschikbaar. Ook als je niet zo gauw de titels weet, kan de bieb je helpen. Geef dan door welk genre je mooi vindt of welke onderwerpen je interesseren. Dan zoekt een vrijwilliger van de bieb daarover boeken of andere materialen voor je op en brengt ze thuis. Uiteraard halen ze die naderhand ook weer op.

Handige service
De ‘Bibliotheek-aan-huis Service’ is beschikbaar voor alle leden van de bieb die fysiek niet in staat zijn naar de bibliotheek te komen. Nog geen lid van de bibliotheek? Word dan nu lid voor nog geen 4 euro per maand. Ga naar: www.bibliotheekwierden.nl/lid-worden. Je kunt ook bellen of mailen naar de bieb om een abonnement te nemen of materialen thuis te laten bezorgen: tel. 0546 – 57 27 84 of info@bibliotheekwierden.nl

Meer berichten