Afbeelding

Musical Haal Het Doek Maar Op in het Theaterhotel Almelo

Algemeen

ALMELO - De musical ‘Haal Het Doek Maar Op – van Appelscha tot Zierikzee’ is op 24 oktober te zien in het Theaterhotel Almelo.

De venijnige schets over Hollandse artiesten uit de jaren zestig, zeventig en tachtig op schnabbeltour en in de vroege televisieshows werd door publiek en pers lovend ontvangen. De evergreens van iconen als Willeke Alberti, Rob de Nijs, Ronnie Tober, Ria Valk, Johnny Lion, Ben Cramer, Shirley Zwerus, Boudewijn de Groot en vele anderen bleken onverwoestbaar en zorgden voor een vliegende start met volle zalen. Op 13 maart jongstleden werd de laatste voorstelling gespeeld voor de landelijke lockdown. Door deze maatregelen waren producenten Hans Cornelissen en Ruud de Graaf genoodzaakt de musical te annuleren.

Nieuwe voorstellingen
Door de versoepelde maatregelen zal Haal Het Doek Maar Op te zien zijn op 24 oktober om 19.30 uur en om 21.30 uur in Theaterhotel Almelo. Vanaf september zijn er meer dan negentig voorstellingen geboekt van deze vernieuwde versie van Haal Het Doek Maar Op. Weer met Mariska van Kolck, Tony Neef, Julia Berendse, Jordy van Loon en Willemijn van Holt. Nieuw in de cast is David van den Tempel. David van den Tempel was voor De Graaf & Cornelissen Entertainment eerder te zien in de producties Het meisje met het rode haar, De Grote Drie en Evita. Hans Cornelissen: “We zijn blij David aan de cast te kunnen toevoegen. Toen Dook van Dijk niet geheel beschikbaar bleek, dachten we als eerst aan hem. David past naadloos in deze productie. In eerste instantie zou hij in de vernieuwde versie van De Grote Drie te zien zijn. Ook deze productie, met onder andere Ellen Pieters als Adele Bloemendaal, zal vanaf september terugkeren. Maar deze versie concentreert zich nog meer op de drie theater-diva’s.” Kijk voor meer info en tickets op: www.degraafencornelissen.nl.

Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 11 uur geleden
Afbeelding
Mooie opbrengst ZOA collecte 16 uur geleden
Showmagazijn is dé scherp geprijsde badkamerspecialist op Woonboulevard Almelo. (Foto: Peter Timmer)
Showmagazijn heeft scherpe prijzen 18 uur geleden
Het Oktoberfest in Gronau is op 26 oktober.
Geier Sturzflug en Sven Skutnik komen naar Oktoberfest Gronau 24 apr, 18:10
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 24 apr, 14:09
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 24 apr, 10:00
Afbeelding
Inloop met lunch in De Bron 24 apr, 10:00
Er kan worden gekozen tussen routes van 12, 25 en 50 kilometer.
Hemelvaartsdag Fietstocht vanaf het Akkerhus Ypelo 24 apr, 07:58