Afbeelding

Hartenwens gaat in vervulling met intiem thuisconcert

Algemeen

WIERDEN - 'Heb het leven lief’ zong troubadour Rob Krot speciaal voor mevrouw van der Linden uit Wierden. Zij was één van de 15 gelukkigen in Nederland die een Hartenwens kreeg. Stichting Vier het Leven bestaat 15 jaar en in samenwerking met de Vriendenloterij werden 15 Hartenwensen uitgedeeld: een intiem optreden in de vorm van een muzikale verrassing bij iemand aan huis.

De artiest was een schot in de roos: Rob Krot is groot fan van Ramses Shaffy en mevrouw van der Linden is bewonderaar van Liesbeth List. Prachtige nummers zong de troubadour voor haar. Maar dat niet alleen. Mevrouw van der Linden schrijft gedichten en één van haar gedichten met de gelijknamige titel van ‘Heb het leven lief’ van Liesbeth List, heeft Rob Krot, tot haar verrassing, in één lied verweven.

Verrassing
Vier het Leven locatiecoördinator Corine Rademaker was zichtbaar blij dat de verrassing zo geslaagd was: “Sinds de corona bellen vrijwilligers met gasten van Vier het Leven en met mevrouw Van der Linden bel ik regelmatig . Toen bekend werd dat mevrouw de Hartenwens zou krijgen, wilde ik graag in contact komen met haar zoon. Dat ging niet makkelijk. En gelijk heeft mevrouw dat ze niet zo maar een telefoonnummer weggeeft! Ik heb uiteindelijk met haar schoondochter het een en ander kunnen voorbereiden. Hoe mooi is het nu, ondanks dat mevrouw ziek is, dat ze zo zit te genieten.”

Troubadour Rob Krot voelde feilloos aan waar mevrouw van houdt. Geen meezingers voor haar, maar mooie gevoelige liedjes zoals ook ‘Voor haar’ van Frans Halsema. Haar zoon, schoondochter en 3 kleindochters hebben samen met elkaar genoten van dit bijzondere optreden.

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen. Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Informatie over Vier het Leven ontvangt u via de website www.4hetleven.nl of het landelijk telefoonnummer van Vier het Leven 035–5245156 of info@4hetleven.nl.

Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 12 uur geleden
Afbeelding
Mooie opbrengst ZOA collecte 18 uur geleden
Showmagazijn is dé scherp geprijsde badkamerspecialist op Woonboulevard Almelo. (Foto: Peter Timmer)
Showmagazijn heeft scherpe prijzen 20 uur geleden
Het Oktoberfest in Gronau is op 26 oktober.
Geier Sturzflug en Sven Skutnik komen naar Oktoberfest Gronau 24 apr, 18:10
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 24 apr, 14:09
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 24 apr, 10:00
Afbeelding
Inloop met lunch in De Bron 24 apr, 10:00
Er kan worden gekozen tussen routes van 12, 25 en 50 kilometer.
Hemelvaartsdag Fietstocht vanaf het Akkerhus Ypelo 24 apr, 07:58