Afbeelding

Veel interesse voor golfclinics

Algemeen

WiERDEN - Vorige maand startte Golfclub “De Koepel” met clinics om mensen kennis te laten maken met de golfsport én met de golfclub. Binnen een mum van tijd waren de diverse data volgeboekt.

“We krijgen zoveel positieve reacties”, zegt secretaris D.A. Smit. “Om aan de grote vraag te kunnen voldoen hebben we extra dagen hiervoor beschikbaar gesteld”. Donderdagavond en zaterdagmorgen in de maanden juli en augustus is iedereen van harte welkom. Op een plezierige en laagdrempelige manier krijgt men een goed beeld van de golfsport én mag men natuurlijk een balletje slaan. Vooraf wel even aanmelden. Dit kan bij het secretariaat per email: info@golfclubdekoepel.nl of per telefoon: 0546-547070. Wie enthousiast is geworden kan zich vervolgens opgeven voor het Swing Together programma; in kleine groepjes worden golflessen verzorgd door onze golf Professional. "We merken dat mensen een drempel over moeten, men denkt dat golf een elite-sport is. Dat misverstand willen we wegnemen via deze kennismakingssessies. Golf is een sport voor iedereen, ongeacht leeftijd, niveau of geslacht. Golf is uitdagend en afwisselend, je bent lekker actief in de buitenlucht en de kans op blessures is minimaal."

Over De Koepel
Aan de weg van Rijssen naar Wierden ligt de prachtige 18 holes par 70 bos- en heidebaan op het landgoed dat vroeger bekend stond als de Wierdense duinen. Kenmerkend voor Golfclub “De Koepel” zijn de jeneverbessen, de oude inheemse bomen en de heide. Door de zanderige ondergrond is de baan gedurende het hele jaar vrijwel altijd goed bespeelbaar. Door de prettige ontspannen sfeer, gecreëerd door de leden en de medewerkers voelen leden en gastspelers zich snel op hun gemak. In het restaurant is altijd wel een gezellig plekje te vinden voor een hapje en een drankje. Kijk ook eens op: www.golfclubdekoepel.nl.

Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 23 uur geleden
Afbeelding
Mooie opbrengst ZOA collecte 25 apr, 14:05
Showmagazijn is dé scherp geprijsde badkamerspecialist op Woonboulevard Almelo. (Foto: Peter Timmer)
Showmagazijn heeft scherpe prijzen 25 apr, 12:07
Het Oktoberfest in Gronau is op 26 oktober.
Geier Sturzflug en Sven Skutnik komen naar Oktoberfest Gronau 24 apr, 18:10
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 24 apr, 14:09
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 24 apr, 10:00
Afbeelding
Inloop met lunch in De Bron 24 apr, 10:00
Er kan worden gekozen tussen routes van 12, 25 en 50 kilometer.
Hemelvaartsdag Fietstocht vanaf het Akkerhus Ypelo 24 apr, 07:58