Afbeelding

Mantelzorgondersteuning gaat gewoon door bij Evenmens

Algemeen

WIERDEN - Evenmens neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Gezien de kwetsbare doelgroep waar zij mee werken, zullen volgens het advies van het RIVM alle activiteiten en bijeenkomsten tot 6 april worden stopgezet.

Dit geldt dus ook voor de ontmoetingscentra, Samen Verder wandelingen en fietstochten, wandelingen OASE, Alzheimer Cafés, blinden en slechtzienden bijeenkomsten, spreekuren en uitreik-momenten van de mantelzorgwaarderingen.

Toch contact
De consulenten van Evenmens werken de komende weken zoveel als mogelijk vanuit huis en zijn indien nodig telefonisch bereikbaar voor zorgvragers, mantelzorgers en vrijwilligers. Zij bieden een luisterend oor. Mocht u behoefte hebben aan een luisterend oor of heeft u een hulpvraag, neem dan gerust contact met hen op via: 0548 63 88 30. Of email: info@evenmens.nl. U kunt uw hulpvraag ook online doorgeven via: www.evenmens.nl

Vrijwilligers gezocht
Evenmens realiseert zich dat dit onzekere tijden zijn, met name voor mensen in kwetsbare situaties. Bezoek aan hen wordt sterk afgeraden. Daarom is Evenmens op zoek naar vrijwilligers die specifieke hulp willen bieden in deze moeilijke periode. Denk daarbij aan: telefonisch contact, boodschappen doen, oppassen of koken. Wilt u iets voor een ander betekenen? Meld je dan aan via de website van Evenmens: www.evenmens.nl. Of bel. 0548 63 88 30 voor meer informatie en de mogelijkheden om te helpen.

Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 13 uur geleden
Afbeelding
Mooie opbrengst ZOA collecte 18 uur geleden
Showmagazijn is dé scherp geprijsde badkamerspecialist op Woonboulevard Almelo. (Foto: Peter Timmer)
Showmagazijn heeft scherpe prijzen 20 uur geleden
Het Oktoberfest in Gronau is op 26 oktober.
Geier Sturzflug en Sven Skutnik komen naar Oktoberfest Gronau 24 apr, 18:10
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 24 apr, 14:09
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 24 apr, 10:00
Afbeelding
Inloop met lunch in De Bron 24 apr, 10:00
Er kan worden gekozen tussen routes van 12, 25 en 50 kilometer.
Hemelvaartsdag Fietstocht vanaf het Akkerhus Ypelo 24 apr, 07:58