<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195427&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanwierden.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=760,761,762" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Optimale nachtrust met een Simmons matras en boxspring

ALMELO - De Simmons matras en boxspring; te vinden over de gehele wereld. In de luxe cruiseschepen en de beste hotels. Maar hoe zou het zijn om het hele jaar door vakantie te hebben? Met een Simmons matras en boxspring bij u thuis ervaart u het hele jaar vakantie!

Simmons matrassen en boxsprings behoren tot de absolute top. J. Lammerts in Almelo is de hoofddealer voor Nederland. Steeds meer mensen ontdekken de weldaad van deze orthopedische matrassen. Kenmerkend voor deze matrassen is dat deze géén zones hebben, tot 300 kilo per persoon draagvermogen, No-Flip systeem en volledig antiallergisch en antibacterieel zijn.

Bijzondere matrassen
Simmons Beautyrest matrassen zijn geen gewone matrassen. Elke serie matrassen heeft zijn eigen gepatenteerde vering met zijn specifieke eigenschappen. Vering die stabiel of instabiel is, soft of firm, dragend of zwevend. Welke u ook kiest, maatwerk voor een confectieprijs. Nieuw is de hybride serie. Meteen al getest door tienduizenden mensen in de VS en Canada en met grote voorsprong gekozen tot beste in zijn soort. Het is dan ook de opvolger van Tempur en M-Line, maar qua prijs bijna de helft minder.

Optimale nachtrust
Simmons, specialist in slaapcomfort, presenteert Sensoft Evolution, een reeks matrassen ontwikkeld in samenwerking met rugspecialisten uit de gezondheidszorg, de Franse Federatie van masseurs, fysiotherapeuten en kynesiologisten (FFMKR). Simmons weet dat een slechte nachtrust op de lange termijn rampzalig kan zijn. Om een optimale gewichtsverdeling van het lichaam te verkrijgen en zo de drukpunten te beperken, hebben Simmons en de experts van de FFMKR hun vaardigheden gecombineerd om de Sensoft Evolution Ultime-technologie te creëren.

Ervaar het zelf
Ervaar ook de weldaad van Simmons matrassen en boxsprings. Zij hebben nu een speciale gelimiteerde hotel boxspring, de Grand Master. Zie de advertentie in deze krant of kijk op de website.
Leverancier aan onder andere Waldorf Astoria, Conrad, Embassy Suites, Bulgari, Fairfield Inn, Four Points, JW Marriott, Le Meridien, Marriott, Renaissance Hotels, Residence Inn, Ritz Carlton, Sheraton, Springhill Suites, St. Regis, Park Hyatt, Mandarin Oriental.

Kom langs
Beddenspecialist J. Lammerts is gevestigd aan de Grotestraat 138-140 in Almelo. Kijk ook op: www.j-lammerts.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195427&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanwierden.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=760,761,762" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195440&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvanwierden.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=760,761,762" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195428&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanwierden.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=760,761,762" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>