Afbeelding

Ledenvergadering van Harmonie Sint Jan

Algemeen

WIERDEN - Harmonie Sint Jan hield zaterdag 25 maart haar jaarlijkse algemene ledenvergadering.

Tijdens deze vergadering werd Hans Heerdink benoemd tot erelid van Harmonie Sint Jan. Hans is al sinds 1971 lid van de vereniging waar hij speelt in het A-orkest. Naast een aantal bestuursfuncties is hij ook enkele jaren voorzitter geweest en heeft hij zich ingezet als vrijwilliger op diverse terreinen zoals opleidingen, instrumentenbeheer en lid bouwcommissie. Voorzitter Hans Bekke sprak lovende woorden en overhandigde hem de bijbehorende oorkonde.

Ook waren er twee jubilarissen. Frank Willigers werd gehuldigd voor zijn 40 jarig lidmaatschap van de KNMF en 25 jarig lidmaatschap Harmonie Sint Jan. Hij ontving hiervoor de vergulde KNMF speld. Taco Dijkstra werd gehuldigd voor zijn 25 jarig lidmaatschap van de KNMF en Harmonie Sint Jan. Hij ontving hiervoor de zilveren KNMF speld.

Afscheid werd genomen van bestuurslid Mieke van ‘t Oever. Hans Meulman treedt toe tot het bestuur. Voorzitter Hans Bekke kon terugkijken op een succesvol jaar waarin alle orkesten zich goed hebben laten horen en zien in Wierden maar ook elders. In juni zal een extra ledenvergadering worden gehouden waarin het nieuw beleidsplan van de vereniging zal worden vastgesteld. De komende maanden zullen de leden betrokken worden bij het opstellen daarvan.

Afbeelding
Topverkopers! 30 nov., 14:02
Afbeelding
Al 60 jaar getrouwd en samen nog steeds gelukkig 30 nov., 10:00
Afbeelding
Collecteopbrengst voor Alzheimer 30 nov., 07:54
Afbeelding
Kerstkaarten voor iedereen 29 nov., 20:00
Afbeelding
Schilderen: eerst leren, daarna presteren 29 nov., 12:05
Afbeelding
Wierdense verenigingen zetten zich massaal in 29 nov., 07:58
Afbeelding
Effekt'74 heeft al een kampioensteam 28 nov., 18:02
Afbeelding
SVZW wint op karakter in Hengelo 28 nov., 14:00