Ten Tusscher in Almelo houdt E-bike Testdagen.
Ten Tusscher in Almelo houdt E-bike Testdagen.

Fietsenwinkel Ten Tusscher houdt vier E-bike Testdagen

Algemeen

ALMELO - Fietsenwinkel Ten Tusscher houdt weer E-bike Testdagen. In Enschede zijn ze al geweest, maar in Almelo nog niet. Op de vestiging van Ten Tusscher aan de Ootmarsumsestraat worden de E-bike Testdagen gehouden van woensdag 5 april tot en met zaterdag 8 april.

Met e-bikes van veertien verschillende merken is het aanbod bij Ten Tusscher groot en divers. En binnen die veertien merken zijn er weer veel verschillende modellen. Zowel populaire en reeds bewezen modellen als nieuwe modellen met de nieuwste innovaties zijn te testen in de winkel.
Merken als Giant, Trek, Cannondale en Riese & Müller zijn bij Ten Tusscher aanwezig om te testen.
Maar ook de echt klassieke Nederlandse fietsmerken als Gazelle, Batavus, Koga en Sparta ontbreken niet. Ook speed pedelecs, elektrische bakfietsen en elektrische vouwfietsen behoren bij Ten Tusscher tot het assortiment.

Systemen

In e-bike-land zijn veel verschillende systemen beschikbaar. Bosch, Yamaha en Shimano zijn de bekendste merken, maar ook kleinere merken leveren motoren, displays en accu’s voor de e-bike. Al die merken hebben hun eigen systeem, met accu, motor en display. Tijdens de E-bike Testdagen kunnen de verschillende bedieningssystemen en displays worden getest.

Advies

De medewerkers van Ten Tusscher staan klaar om vragen te beantwoorden en om advies te geven, bijvoorbeeld over de geometrie en de houding van de e-bike. Daarnaast weten zij ook alles over de verschillende merken, modellen en systemen.
Vanuit de winkel is een route uitgezet om de e-bikes goed te kunnen testen. “Wij weten uit het verleden dat mensen een testdag een fijne, laagdrempelige en ongedwongen manier vinden om uit te kijken naar een nieuwe e-bike. Daarom bieden wij met plezier deze periode met testdagen aan”, zegt Jan ten Tusscher, eigenaar van Fietsenwinkel Ten Tusscher. “Wil je komen testen? Kom dan tijdens de E-bike Testdagen tijdens de openingstijden naar onze winkel. Om te testen wordt gevraagd naar je legitimatie.’’


Fietsenwinkel Ten Tusscher, Ootmarsumsestraat 141 Almelo

Openingstijden:
Woensdag 5 april: 9.00 - 18.00 uur
Donderdag 6 april: 9.00 - 20.00 uur
Vrijdag 7 april: 9.00 - 18.00 uur
Zaterdag 8 april: 9.00 - 17.00 uur

Afbeelding
Gezond respect nodig voor onweer 1 jun., 10:08
Afbeelding
Studenten behouden voor de bouw 1 jun., 08:07
Afbeelding
Symbiose tussen stad en platteland 31 mei, 20:01
Afbeelding
Trouwen in Overijssel steeds duurder 31 mei, 18:07
Afbeelding
Op pad met de Mooi Meegenomen Bus 31 mei, 14:07
Afbeelding
Dhlomo: een muziektheaterspektakel 31 mei, 12:04
Afbeelding
OPEN+ leden altijd welkom in de Bibliotheek van Enter 31 mei, 10:09
Afbeelding
Informatiebijeenkomst voor borstkankerpatiënten 31 mei, 08:15