Het eerste exemplaar van de recreatiekrant is op dinsdag 9 april door wethouder Richard Kortenhoeven in ontvangst genomen.
Het eerste exemplaar van de recreatiekrant is op dinsdag 9 april door wethouder Richard Kortenhoeven in ontvangst genomen.

Veelzijdige recreatie in Wierden vastgelegd in de recreatiekrant

Gemeentenieuws

WIERDEN - Het recreatieseizoen is begonnen. Om de toeristen en inwoners te voorzien van de vele recreatiemogelijkheden in de gemeente Wierden heeft Visit Wierden-Enter een recreatiekrant uitgebracht. Het eerste exemplaar is op dinsdag 9 april door wethouder Richard Kortenhoeven in ontvangst genomen.

De gemeente Wierden profileert zich in toenemende mate als gastvrije gemeente. Avontuurlijke reizigers, geschiedenisliefhebbers, fijnproevers, gezinnen en natuurliefhebbers, ze weten allemaal de weg naar de gemeente Wierden te vinden. “Ons recreatieaanbod in combinatie met de centrale ligging en uitstekende infrastructuur maakt de gemeente Wierden interessant. Gelukkig zien we dat terug in de toenemende bezoekersaantallen”, concludeert wethouder Richard Kortenhoeven, portefeuillehouder van recreatie en toerisme.

Voor inwoners en bezoekers

De uitnodigende recreatiekrant belooft bezoekers een ongeëvenaarde reiservaring in de gemeente Wierden. De eerste editie is gevuld met uitgaansinformatie, een evenementenkalender en lokale geheimen. “Recreatie maakt onze dorpscentra vitaal en toekomstbestendig. Het levert werkgelegenheid op en het stimuleert de economie. Een compliment voor iedereen die daaraan bijdraagt”, merkt wethouder Kortenhoeven op. Projectleider namens Visit Wierden - Enter, Dagmar Boerrigter, knikt instemmend: “De recreatiekrant is een mooie aanvulling om de veelzijdige recreatiemogelijkheden in de gemeente Wierden te promoten. We zien het komende seizoen met vertrouwen tegemoet.”

De recreatiekrant heeft een oplage van 10.000 stuks en is gratis verkrijgbaar bij campings, toeristische bedrijven en supermarkten in de gemeente Wierden. Online is de krant in te zien via: 

visitwierden-enter.nl

Swiss Sense Almelo: nu 40 procent korting op de Royal collectie.
Kom rondstruinen op Woonboulevard Almelo 13 uur geleden
Afbeelding
Democratiefabriek: vrede, democratie en burgerschap 16 uur geleden
Afbeelding
Gemeente Wierden wil bewustwording creëren tijdens de Twentse Waterweken 30 apr, 13:57
Afbeelding
Creatieve workshops in de meivakantie bij Kaliber 30 apr, 11:57
Tijdens de zomermaanden houdt de bridgeclub op de maandagavond de zomeravond bridgedrives.
Bridgen bij BC Klaver Vier in de zomermaanden 30 apr, 10:00
Afbeelding
Online lees je al de nieuwe Hart van Wierden 30 apr, 08:00
Symbolische start bouw Wederstaete met vlagceremonie door kopers.
Feestelijke start van de bouw bij nieuwbouw Wederstaete Wierden 30 apr, 07:53
Team 2, 4 en 6 speelden thuis.
Een laatste ronde met verrassingen 29 apr, 19:57