Bij Leen Bakker Almelo is de nieuwe collectie binnen.
Bij Leen Bakker Almelo is de nieuwe collectie binnen. Foto:

Nieuwe collectie bij Leen Bakker

Zakelijk

ALMELO - De nieuwe collectie van Leen Bakker Almelo is binnen! Kom snel want op = op! Met de nieuwe fruitige items van Leen Bakker Almelo is het alleen nog maar wachten op de zon! En die laat zich gelukkig steeds meer zien! Op social kanalen gaan de prachtige vazen, schaaltjes, kunstbloemen, tafelkleden en kussens van Leen Bakker al helemaal viral. En nu is de collectie ook weer aangevuld in de winkel.

De lemon-vaas is hot! Vooral voor de gele vaas “Lemon” moet je echt op tijd in de winkel zijn. Deze is onmisbaar in een hip, modern en fruitig interieur. Niet alleen de kleur, maar ook de citroenen rondom de vaas zorgen voor een echte eyecatcher. Kies bij deze vaas voor een kleurrijke vulling. Dit kan met een aantal kunstbloemen of een mooi droogboeket. Deze zijn ook te koop bij Leen Bakker Almelo.

En plaats dan de vaas in de buurt van de keuken of juist in de zithoek. Dit zorgt voor een vrolijke toevoeging aan je interieur! De vaas is gemaakt van kunststof en heeft een afmeting van Ø31x41 cm.

Maar heb je ook de geweldige aardbei-vazen al gespot?

Uiteraard kun je verschillende fruit-vazen terug laten komen in je inrichting, zowel binnen als buiten. Heb je ook al de keramische aardbei-vaas gezien? Deze is in prachtige perzikkleur. Met een unieke vorm en een afmeting van 27x27x27 cm brengt de aardbei-vaas een speelse sfeer in elke ruimte, binnen én buiten.
Denk bijvoorbeeld aan de overkapping of veranda. De aardbei-vazen zijn ook in het goud en rood verkrijgbaar. Check ook de verschillende afmetingen en de leuke bijpassende items.

Wat deze vazen echt onderscheidt, is hun veelzijdigheid. Of ze nu worden gebruikt als pronkstuk op een tafel, als accent op een boekenplank of als een opvallende toevoeging aan een saai hoekje, de vazen vallen op omdat het decoratieve kunstwerkjes zijn.

Naast deze aardbei-vazen zie je dat pasteltinten weer helemaal terugkomen. Bij de ingang bij Leen Bakker Almelo staan, in een stellage, de verschillende vazen in deze tinten uitgestald. Zo ook de vaas Tara, in een zachte, paarse tint. Op een rosé- dienblad kun je verschillende items in pasteltinten samen laten komen. Dit zorgt voor een speels effect op je terrastafel.

Check ook de fleurige tafelkleden!

Je kunt het helemaal afstylen met prachtige tafelkleden. Deze zijn te verkrijgen met fleurig zacht bloemendesign. Ook de stoelkussens en overige kussens zijn bijpassend. Dit zorgt weer voor een verzorgd geheel. Bij de kussens geldt nu ook een extra aanbieding! Wees ook hierbij op tijd in store. Bij twee kussens krijg je 20 procent korting, bij drie kussens 25 procent korting en bij vier kussens 30 procent korting!

Ben je helemaal enthousiast geworden? Bekijk dan de win-vlog van Leen Bakker die nu op de Facebookpagina en Instagrampagina van Woonboulevard Almelo staan! Wij verloten hier beiden 50 euro shoptegoed, te besteden bij Leen Bakker Almelo. Succes!

Afbeelding
Gemeente Wierden wil bewustwording creëren tijdens de Twentse Waterweken 6 uur geleden
Afbeelding
Creatieve workshops in de meivakantie bij Kaliber 8 uur geleden
Tijdens de zomermaanden houdt de bridgeclub op de maandagavond de zomeravond bridgedrives.
Bridgen bij BC Klaver Vier in de zomermaanden 10 uur geleden
Afbeelding
Online lees je al de nieuwe Hart van Wierden 12 uur geleden
Symbolische start bouw Wederstaete met vlagceremonie door kopers.
Feestelijke start van de bouw bij nieuwbouw Wederstaete Wierden 12 uur geleden
Team 2, 4 en 6 speelden thuis.
Een laatste ronde met verrassingen gisteren
Afbeelding
Gezellige rommelmarkt Koningsdag FOTO'S 29 apr, 17:53
Burgemeester Doret Tigchelaar samen met de 12 inwoners die een Koninklijke Onderscheiding in ontvangst mochten nemen.
Lintjesregen in de gemeente Wierden 29 apr, 13:51