Symbolische start bouw Wederstaete met vlagceremonie door kopers.
Symbolische start bouw Wederstaete met vlagceremonie door kopers. Foto: Sojill

Feestelijke start van de bouw bij nieuwbouw Wederstaete Wierden

Nieuws

WIERDEN - De feestelijke start van de bouw van Wederstaete in Wierden vond plaats op woensdag 24 april. Op het terrein waar ooit Slagerij Roelofs stond, is Goossen Te Pas gestart met de realisatie van 33 appartementen. Samen met Loostad Vastgoedontwikkeling hebben zij hier twee appartementencomplexen ontwikkeld.

In het bijzijn van alle toekomstige bewoners hesen twee kopers samen met wethouder Gertjan Ten Brinke van de gemeente Wierden de twee vlaggen. Dick Nijkamp, directeur van Goossen Te Pas, is trots op de ontwikkeling en heeft alle vertrouwen in de samenwerking met alle betrokken partijen. Na de officiële handelingen konden de kopers onder het genot van een hapje en drankje verder kennis maken met elkaar. De oplevering van de appartementen wordt in de zomer van 2025 verwacht. 


Toekomstige bewoners hebben twee vlaggenmasten met ‘Wederstaete’ vlaggen als schenking gekregen. (Foto: Sojill) 

Klaar voor de toekomst

In Wederstaete wonen straks zowel starters als senioren. De appartementen variëren in grootte van 55 tot 144m2, zijn ruim van opzet en beschikken allemaal over een tuin of een balkon. Naast dat de appartementen levensloopbestendig zijn, zijn ze ook klaar voor de toekomst. De woningen zijn uitgerust met een warmtepomp, lage temperatuur verwarming en zijn bovendien volledig gasloos. Een comfortabele en duurzame manier van verwarmen die past bij de toekomst én zorgt voor lagere energiekosten. 

Samenwerking 

Goossen Te Pas en Loostad Vastgoedontwikkeling zijn onderdeel van VolkerWessels. Het bundelen van expertises en vakmanschap zorgt voor een sterke samenwerking. Het project is ontworpen door VAB Architecten & Adviseurs en inmiddels zijn bijna alle woningen verkocht door Plaggemars Makelaars en Weghorst Makelaardij.

Afbeelding
Online lees je al de nieuwe Hart van Wierden 20 uur geleden
Afbeelding
Ontdek de veelzijdigheid van polo's 19 mei, 11:19
Officiële start bouw handeling. Links bij vlag Gerrit Breeman. Rechts bij vlag Martin Companje.
Officiële start bouw 15 appartementen 'De Berghorst' in Enter 19 mei, 08:01
Mango Mobility Almelo is specialist op het gebied van mobiliteitsproducten. Ontdek het brede assortiment in de showroom.
Mango Almelo viert 12,5-jarig jubileum 18 mei, 12:02
Afbeelding
Gratis kookworkshop bij witgoedspecialist Van Kuyk 18 mei, 10:04
Afbeelding
Evenementen online delen 18 mei, 07:58
Fiets ook eens mee door deze mooie omgeving. (Foto: Clifton Buitink)
Fietsexcursie in natuurgebied 17 mei, 11:59
De tentoonstelling is onderdeel van de Week van de Democratie in Wierden.
Burgemeester Doret Tigchelaar opent De Democratiefabriek 17 mei, 11:58