Afbeelding

Nieuwe tafel? Maak hem samen met Mooie Tafels

Zakelijk

Mooietafels.nl heeft allerlei soorten tafelbladen in eiken of teak. “De meeste mensen hebben een rechthoekige tafel, maar men kiest ook steeds vaker voor bijvoorbeeld een ronde of ovale tafel”, zegt Joop Dijkstra, mede-eigenaar van Mooie Tafels. Als je van een natuurlijke uitstraling houdt, kun je zelfs een tafel met de vorm van een boomstam krijgen, tot wel drie meter lang!

Het tafelblad is te combineren met een onderstel van metaal of hout. Wil je een industriële look? Kies dan voor een metalen u-poot, x-poot of spinpoot. Of ga juist voor een klassieke uitstraling met een houten kloostertafelpoot. Je kunt zelfs je eigen ontwerp voor de poten laten maken.

Zowel particulieren als bedrijven zijn welkom bij Mooie Tafels voor losse tafelbladen of complete tafels. Joop: “Wij kunnen uniforme tafels leveren en ook stoelen. In principe wordt de tafel blank afgeleverd maar in overleg kan deze gelakt worden in zichtbare of onzichtbare lak.”

De levertijd is kort. “Wij leveren uit voorraad”, vertelt Joop. “Voor het samenstellen en afwerken van tafels hebben we natuurlijk wel tijd nodig.” Wie niet wil wachten, kan kiezen uit de vele showroomtafels. “Direct mee te nemen en tegen een aantrekkelijke prijs!” Je kunt de showroom van Mooie Tafels bezoeken op vrijdag van 14.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Mooie Tafels
Hexelsweg 4c in Wierden
T: 06-54908762
W: www.mooietafels.nl

Fredrik Oppegard in duel met Loizos Loizou van SC Heerenveen. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Heracles ten onder tegen Heerenveen 5 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 7 uur geleden
Gemeente Wierden en Werkgeverskring Enter ondertekenen commitmentverklaring. Succesvol haalbaarheidsonderzoek geeft startsein voor een Smart Energy Hub in Enter.
Bedrijven slaan de handen ineen 11 uur geleden
Afbeelding
Generatietuin Wierden: Boom met sneeuwklokjes 11 uur geleden
De Weerwolven van Wakkerdam is een kaartspel voor 8 tot 18 spelers. Deze worden ingedeeld in twee groepen: de burgers en een kleinere groep weerwolven.
Weerwolven spelen bij de Jongereninloop De Welle 13 uur geleden
Er zijn op zondag 28 april allerlei oude motoren te bewonderen bij de Enterse Motor Club.
Jaarlijkse veteranen- en klassieker motoren rit 13 uur geleden
Frank Smit viert zijn gemaakte doelpunt.
SVZW pakt belangrijke punten mee uit Hulsen 15 uur geleden
Het eerste exemplaar van de recreatiekrant is op dinsdag 9 april door wethouder Richard Kortenhoeven in ontvangst genomen.
Veelzijdige recreatie in Wierden vastgelegd in de recreatiekrant 17 uur geleden