Woonboulevard Almelo trapt de serie braderieën af met een Middeleeuwse Braderie. (Foto: Larissa van Zeist)
Woonboulevard Almelo trapt de serie braderieën af met een Middeleeuwse Braderie. (Foto: Larissa van Zeist) Foto: Larissa van Zeist

Stoomtrein rijdt op tweede paasdag

Zakelijk

ALMELO - Op Woonboulevard Almelo valt weer van alles te beleven! Zo kun je tweede paasdag gratis instappen in de mooie locomotief. De vriendelijke machinist brengt je over het hele plein van winkel tot winkel. En onze vrolijke paashazen delen deze dag lekker chocoladepaaseitje uit. Profiteer ook van de lentevoordeel-acties in alle winkels op dit gezellige plein. Dit maakt Tweede Paasdag een dagje uit voor het hele gezin.

De Zondag Braderieën gaan weer van start! Waar heel veel mensen naar uit hebben gekeken vindt op 7 april dit jaar voor het eerst weer plaats: de terugkomende Woonboulevard Almelo Zondag Braderie! Dit keer misschien wel het leukste thema ooit! De Middeleeuwse Braderie, waar ambachtslieden hun meesterwerken tentoonstellen en handelaars hun waren aanprijzen. Laat je verrassen door bijzondere ridders die zwaardvechtdemonstraties showen, maar ook kinderen gratis een workshop zwaardvechten geven. Of bekijk de vaardigheden van de kaarsenmaker, doe mee met het samenstellen van middeleeuwse kruidenthee en kijk hoe buideltjes worden gemaakt.

Proef bij de smulkramen ook de heerlijk sappige kippenpoten of gedroogde worst of andere lekkernijen. En laat je betoveren door de muziek van onze troubadour, die met haar liederen en melodieën extra sfeer verzorgt op dit gezellige woonplein. Zij brengt middeleeuwse muziek gecombineerd met een poppenspel, waardoor deze straat-act zeker niet onopgemerkt blijft.

Tijdens de Middeleeuwse Braderie kan Robin Hood uiteraard niet ontbreken. Openlucht Theater Hertme brengt haar middeleeuwse spelers, waaronder de enige echte Robin Hood, naar Woonboulevard Almelo. Daar brengt het theatergezelschap, middels karakteristieke types, deze mooie familie-theatershow onder de aandacht. Je kunt kaarten bestellen via www.robinhoodinhertme.nl. Via de vlog die nu online staat op Facebook en Instagram Woonboulevard Almelo worden twee familiekaarten verloot. Bekijk snel de vlog en doe mee! Want deze voorstelling is een hele middeleeuwse beleving.

De winkeliers op Woonboulevard Almelo toveren hun winkels in voorjaarssferen. Bekijk de trends van het voorjaar en profiteer nu van de scherpe discountrondes. Want in alle winkels vind je momenteel lentevoordeel, waardoor je kunt kiezen uit geweldige kortingen op een breed scala aan producten. Of je nu op zoek bent naar een verfrissende make-over voor je huis, tuin of gewoon wat leuke gadgets wilt scoren, let in de winkel op de voordeelstickers! Zo vind je bij Jysk, Kwantum en Leen Bakker de tuinmeubelensets en leuke tuindecoraties. En heeft Shop in Shop XL scherpe discount rondes op diverse meubelen en overige artikelen. Ook woonwinkels als Woon & Slaap, Kospa Living en Het Wooncentrum hebben voordelige aanbiedingen. Alle reden om tweede paasdag en 7 april bij de Middeleeuwse Braderie Woonboulevard Almelo een bezoekje te brengen. Een leuk uitje voor het hele gezin.

Fredrik Oppegard in duel met Loizos Loizou van SC Heerenveen. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Heracles ten onder tegen Heerenveen 5 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 7 uur geleden
Gemeente Wierden en Werkgeverskring Enter ondertekenen commitmentverklaring. Succesvol haalbaarheidsonderzoek geeft startsein voor een Smart Energy Hub in Enter.
Bedrijven slaan de handen ineen 11 uur geleden
Afbeelding
Generatietuin Wierden: Boom met sneeuwklokjes 11 uur geleden
De Weerwolven van Wakkerdam is een kaartspel voor 8 tot 18 spelers. Deze worden ingedeeld in twee groepen: de burgers en een kleinere groep weerwolven.
Weerwolven spelen bij de Jongereninloop De Welle 13 uur geleden
Er zijn op zondag 28 april allerlei oude motoren te bewonderen bij de Enterse Motor Club.
Jaarlijkse veteranen- en klassieker motoren rit 13 uur geleden
Frank Smit viert zijn gemaakte doelpunt.
SVZW pakt belangrijke punten mee uit Hulsen 15 uur geleden
Het eerste exemplaar van de recreatiekrant is op dinsdag 9 april door wethouder Richard Kortenhoeven in ontvangst genomen.
Veelzijdige recreatie in Wierden vastgelegd in de recreatiekrant 17 uur geleden