<p>De vrijwilligers van De Akker kregen een bloemetje en de bedankbrief uitgereikt.&nbsp;</p>

De vrijwilligers van De Akker kregen een bloemetje en de bedankbrief uitgereikt. 

De Akker deelt bloemen uit voor Vrijwilligersdag

Vrijwilligers van De Akker, waaronder vier uit Wierden en Hoge Hexel, kregen een bloemetje uitgereikt vanwege Nationale Vrijwilligersdag op 7 december. De actie komt van de gemeente Twenterand in samenwerking met het Informatiepunt Vrijwilligerswerk en Dick Wichers Bloembinderij.

TWENTE - Op woensdag 8 december kwamen de vrijwilligers Corona-proof naar de Akker om de bloemen en de jaarlijkse bedankbrief in ontvangst te nemen. Boekenhuis De Akker viert vanaf 1 december haar 27e verjaardag en trakteert deze maand elke klant bij uitgave boven de 20 euro met een attentie.

Rondom de feestdagen en in verband met de COVID regelgeving geldt een gewijzigde openstelling voor zowel de diverse Kerkelijk bureaus als voor Christelijk Boekenhuis De Akker. Op de vrijdagen 24 en 31 december is De Akker geopend tot 16.00 uur. Kijk voor de meest actuele informatie op www.akkerboek.nl of bel of app met 06-43103179 voor maatwerk afspraken.

“De laatste maanden van het jaar zijn traditioneel het meest belangrijk voor de Akker. Steun de Akker, koop lokaal, juist nu in moeilijker tijden”, zo roept De Akker op. Via email info@akkerboek.nl of telefonisch (0546-563493) bestellen, kan uiteraard ook.

Meer berichten