Afbeelding

Workshop fotoboek maken

Algemeen

ENTER - Foto’s maken met een tablet of smartphone van die speciale vakantie, dat topfeest of van een geliefde, is voor velen een leuke bezigheid. Herinneringen blijven bijzonder en tastbaar in een fotoboek. Beleef dat speciale moment elke keer opnieuw door naar de foto’s te kijken. Leer een fotoboek te maken met het programma Albelli in de Bibliotheek Enter.

Bibliotheek Enter houdt de workshop ‘je eigen fotoboek maken’. Deze lessen worden gegeven op donderdagmiddag 1, 8 en 15 juni. De workshop duurt van 13.30 tot en met 15.00 uur. Leden van de bibliotheek of Seniorweb betalen 15 euro en niet-leden betalen 22,50 euro. Voor het boek zelf vraagt de bibliotheek 10 euro contant, dit bedrag dient bij Alice Zandbergen, de instructeur, betaald te worden. Het is belangrijk dat er vooraf een selectie is gemaakt van de foto’s die opgenomen worden in het boek, beter te veel dan te weinig foto’s. Er zijn geen computers aanwezig op de locatie en er wordt verwacht dat iedereen zijn of haar eigen laptop meeneemt.
Vergeet niet dat alle foto’s op de laptop moeten staan. Opgeven kan via de activiteitenpagina op de website van de bibliotheek of bij de balie van de bibliotheek.

bibliotheekwierden.nl

Afbeelding
Gezond respect nodig voor onweer 1 jun., 10:08
Afbeelding
Studenten behouden voor de bouw 1 jun., 08:07
Afbeelding
Symbiose tussen stad en platteland 31 mei, 20:01
Afbeelding
Trouwen in Overijssel steeds duurder 31 mei, 18:07
Afbeelding
Op pad met de Mooi Meegenomen Bus 31 mei, 14:07
Afbeelding
Dhlomo: een muziektheaterspektakel 31 mei, 12:04
Afbeelding
OPEN+ leden altijd welkom in de Bibliotheek van Enter 31 mei, 10:09
Afbeelding
Informatiebijeenkomst voor borstkankerpatiënten 31 mei, 08:15