Afbeelding

Workshop fotoboek maken

Algemeen

ENTER - Foto’s maken met een tablet of smartphone van die speciale vakantie, dat topfeest of van een geliefde, is voor velen een leuke bezigheid. Herinneringen blijven bijzonder en tastbaar in een fotoboek. Beleef dat speciale moment elke keer opnieuw door naar de foto’s te kijken. Leer een fotoboek te maken met het programma Albelli in de Bibliotheek Enter.

Bibliotheek Enter houdt de workshop ‘je eigen fotoboek maken’. Deze lessen worden gegeven op donderdagmiddag 1, 8 en 15 juni. De workshop duurt van 13.30 tot en met 15.00 uur. Leden van de bibliotheek of Seniorweb betalen 15 euro en niet-leden betalen 22,50 euro. Voor het boek zelf vraagt de bibliotheek 10 euro contant, dit bedrag dient bij Alice Zandbergen, de instructeur, betaald te worden. Het is belangrijk dat er vooraf een selectie is gemaakt van de foto’s die opgenomen worden in het boek, beter te veel dan te weinig foto’s. Er zijn geen computers aanwezig op de locatie en er wordt verwacht dat iedereen zijn of haar eigen laptop meeneemt.
Vergeet niet dat alle foto’s op de laptop moeten staan. Opgeven kan via de activiteitenpagina op de website van de bibliotheek of bij de balie van de bibliotheek.

bibliotheekwierden.nl

Edwin en Marc Burggraaff van Tip Top Design. "Schuifwanden voor de berging en zwevende wandmeubels zijn op dit moment populair.”
Sterk in maken kast en schuifwand 25 mei, 12:18
Afbeelding
Basisschooljeugd toont politieke interesse tijdens deelname aan Burgerschapsdag Groep 8 aan de macht 23 mei, 14:00
Afbeelding
Jeugdschaaktoernooi een groot succes 23 mei, 09:54
Afbeelding
Twente kleurt rood: Uitzwaai actie van Twentefans Wierden 22 mei, 17:57
De 11-jarige Gijs Bertelink en Tom Fokke hebben op 16 mei een echte heldendaad verricht.
Gijs Bertelink en Tom Fokke in de spotlight voor heldendaad 22 mei, 13:54
Afbeelding
Online lees je al de nieuwe Hart van Wierden 21 mei, 08:00
Afbeelding
Ontdek de veelzijdigheid van polo's 19 mei, 11:19
Officiële start bouw handeling. Links bij vlag Gerrit Breeman. Rechts bij vlag Martin Companje.
Officiële start bouw 15 appartementen 'De Berghorst' in Enter 19 mei, 08:01