Afbeelding

FC Twente en Feyenoord delen de punten met 1-1

Algemeen

ENSCHEDE - FC Twente heeft zondag met 1-1 gelijkgespeeld tegen Feyenoord. Het werd een mooi duel in de uitverkochte Grolsch Veste, waarbij beide ploegen goed aan elkaar gewaagd waren.

In de eerste helft openden beide teams met aanvallen over en weer, op zoek naar vroege gaten in elkaars verdediging. Na het eerste halfuur speeltijd opende Feyenoord de score met een kopbal door Gimenez. Na de thee was Twente uiteraard gemotiveerd om de punten niet zomaar mee te geven. In de 68-ste minuut kopte Brenet een voorzet vanaf links door Michal Sadilek binnen. Een spannende eindfase, waarbij schoten op doel gestopt werden door beide keepers. Misidjan en Vaclav Cerny visten beide achter het spreekwoordelijke net.

Trainer Ron Jans was na afloop tevreden met het vertoonde spel voor eigen publiek, aldus de terugblik bij FC Twente. “Ik vond dat wij iets meer probeerden onder de druk van Feyenoord uit te voetballen, zij speelden wat sneller de lange bal. In de tweede bal vond ik Feyenoord ook wat beter eigenlijk, maar de hele wedstrijd ademde een voetbalgevecht uit. We hadden allebei kunnen winnen. Ik heb genoten van deze wedstrijd en kan wel leven met dit resultaat.”

Fredrik Oppegard in duel met Loizos Loizou van SC Heerenveen. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Heracles ten onder tegen Heerenveen 5 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 7 uur geleden
Gemeente Wierden en Werkgeverskring Enter ondertekenen commitmentverklaring. Succesvol haalbaarheidsonderzoek geeft startsein voor een Smart Energy Hub in Enter.
Bedrijven slaan de handen ineen 11 uur geleden
Afbeelding
Generatietuin Wierden: Boom met sneeuwklokjes 11 uur geleden
De Weerwolven van Wakkerdam is een kaartspel voor 8 tot 18 spelers. Deze worden ingedeeld in twee groepen: de burgers en een kleinere groep weerwolven.
Weerwolven spelen bij de Jongereninloop De Welle 13 uur geleden
Er zijn op zondag 28 april allerlei oude motoren te bewonderen bij de Enterse Motor Club.
Jaarlijkse veteranen- en klassieker motoren rit 13 uur geleden
Frank Smit viert zijn gemaakte doelpunt.
SVZW pakt belangrijke punten mee uit Hulsen 15 uur geleden
Het eerste exemplaar van de recreatiekrant is op dinsdag 9 april door wethouder Richard Kortenhoeven in ontvangst genomen.
Veelzijdige recreatie in Wierden vastgelegd in de recreatiekrant 17 uur geleden