Beautiful Kidz biedt hulp aan kinderen in nood in de achterstandswijk Katutura en het dorp Ovitoto.
Beautiful Kidz biedt hulp aan kinderen in nood in de achterstandswijk Katutura en het dorp Ovitoto.

Collecte voor Stichting Beautiful Kidz Namibië tijdens Root7 concert

Algemeen

WIERDEN - Zondag 5 februari komt in de morgendienst van de Gereformeerde kerk Wierden de Christelijke band Root7 optreden.

Root7 bestaat uit drie bandleden. Met de huidige bezetting (zang/gitaar, piano/zang & drum/zang) weet Root7 een eigen sound neer te zetten. Root7 richt zich op het verspreiden van het evangelie en getuigen van de grootheid van de Heer door middel van eigentijdse gospelmuziek. Het repertoire is breed en bevat ook eigen nummers.

Bandlid van Root7 is Jordi Voort. Jordi is voor de Stichting Beautiful Kidz in Namibië geweest en hij zal in de dienst iets vertellen over de stichting en zijn eigen ervaring in Namibië. Eén van de collectes in deze dienst zal dan ook bestemd zijn voor deze stichting.


Beautiful Kidz biedt hulp aan kinderen in nood in de achterstandswijk Katutura en het dorp Ovitoto. 

Beautiful Kidz Namibië

In de achterstandswijk Katutura (sloppenwijk bij de hoofdstad Windhoek) en het dorp Ovitoto wordt door Beautiful Kidz hulp geboden aan kinderen in nood. In beide plaatsen is een community centrum waar diverse programma’s worden aangeboden. Onderwijs staat hierbij centraal. De cijfers over de leefomstandigheden zijn ronduit schokkend. In drie van de vier gezinnen is er onvoldoende voedsel. Juist kinderen, die het meest kwetsbaar zijn, worden van deze omstandigheden gemakkelijk slachtoffers. Door de armoede is er ook veel problematiek zoals alcoholmisbruik, drugs, geweld en seksueel misbruik. Momenteel worden er dagelijks 260 kwetsbare kinderen geholpen. Naast de hulp voor de kinderen zijn er ook programma’s voor jongeren, gezinnen en zwangere vrouwen. Beautiful Kidz ondersteund families ook, door ze te helpen meer zelfvoorzienend te worden. Dit gebeurt onder andere door middel van een naaldwerkproject waar schooluniformen worden gemaakt en een kippenproject.

Spreker Egbert-Jan Haselhorst uit Den Ham leidt deze morgendienst, die om 09.30 uur begint. De Gereformeerde Kerk Wierden is te vinden aan de Spoorstraat 5 in Wierden.

Afbeelding
Afbeelding
Onderhoudswerkzaamheden op de N35 tussen Raalte en Wierden 29 mrt., 13:51
Afbeelding
Optocht Palmpasen in Wierden 29 mrt., 11:54
Afbeelding
Ledenvergadering van Harmonie Sint Jan 29 mrt., 10:00
Afbeelding
Slechts twee teams in actie bij tafeltennisvereniging Effekt'74 29 mrt., 08:01
Afbeelding
Kringloop Almelo heeft onderdak 28 mrt., 20:09
Afbeelding
Looft den heer uit Notter geeft Passie-paasconcert 28 mrt., 18:06
Afbeelding
Fietsenwinkel Ten Tusscher houdt vier E-bike Testdagen 28 mrt., 14:06
Afbeelding
Autobedrijf Peterman viert Pasen met de Peterman Paasdeal Week 28 mrt., 12:12