Afbeelding

‘Zacht en zuiver water in huis heeft zóveel voordelen!’

Zakelijk

WIERDEN - Frank Oude Elberink van WaterontharderPlus weet het al langer: zacht water in huis heeft zóveel voordelen. Daarom installeert hij vanuit zijn gloednieuwe bedrijfspand graag waterontharders en ook steeds vaker speciale waterfilters voor perfect drinkwater. “Er zijn vele aanbieders op de markt, maar wij leveren graag topkwaliteit tegen een scherpe prijs en uitstekende service.’’

De voordelen van een waterontharder in de eigen woning zijn legio. Frank is al decennia lang thuis in de wereld van ontharders. Hij kent de positieve effecten van een ontharder en waterfilter. 

“Het is ideaal voor mensen met een gevoelige huid’’, zegt Frank. “Het helpt bij irritaties, eczeem of uitslag. In onbehandeld water zit kalk en voelt als een soort “schuurpapier”. Als je mensen de handen laat wassen met het nieuwe ontharde water dan voelt het meteen veel zachter. Het agressieve kalk is eruit.’’ Frank vervolgt “En hoe fijn is het om het ontkalken achterwege te laten, van douchecabines, toiletten en apparaten?! Die glimmen als nieuw en vieze kalkvlekken zijn verleden tijd. Het scheelt dus ook nog eens veel tijd in huis en chemische middelen”, benadrukt Frank. 

De levensduur van huishoudelijke apparaten wordt ook aanzienlijk verlengd. Er is namelijk geen kalkafzetting meer op de verwarmingselementen van bijvoorbeeld de wasmachine, boiler, waterkoker of het koffiezetapparaat. Bovendien heeft een schoon verwarmingselement een hoger rendement: het duurt veel minder lang voordat het water is opgewarmd. De terugverdientijd van een ontharder is daardoor korter dan vaak wordt aangenomen.

De ontwikkeling van ontharders staat niet stil en Frank plaatst met plezier de zogenoemde ‘intelligente’ waterontharders uit zijn Poseidon Premium serie. Een kwalitatief, Europees product. “Het is de ‘ontharder 2.0’, met ook de mogelijkheid tot monitoring van de voorraad in het zoutvat (eventueel zelfs via wifi en app). Het apparaat regelt bovendien continue bij, al naar gelang de hoeveelheid water er gebruikt wordt. Daardoor is het positieve effect op het milieu nog groter, want er is beduidend minder zout en spoelwater nodig bij het ontharden van het drinkwater.” 

Doordat Frank ook op de werkvloer staat, zijn de lijntjes kort en de service groot. “Er is altijd een oplossing te vinden, hoe klein de meterkast ook is. De blauwe hars cilinder past daar vaak wel in. Het bijbehorende losse zoutvat kan meestal onder de vloer.

Waterleidingmaatschappijen kunnen niet meer alle verontreinigingen uit het water filteren. WaterontharderPlus heeft daarom speciale lijn met Poseidon waterfilters aan het assortiment toegevoegd. Deze verwijderen medicijnresten, virussen, pesticiden, geuren/smaken in het water. 

Met het Poseidon osmoseapparaat is zelfs ultrafiltratie tot 99% mogelijk. Aan dat pure water worden dan weer de juiste mineralen toegevoegd en komt er perfect en zuiver drinkwater uit een mooi design kraantje.

WaterontharderPlus heeft met haar Poseidon range het beste op het gebied van waterbehandeling op voorraad staan. “We hebben grote fabrikanten achter ons staan’’, zegt Frank. “Het is echt topkwaliteit waar steeds meer mensen voor kiezen. Je krijgt dan al snel een sneeuwbaleffect”

Meer informatie?: 0546 – 57 98 35 of 06 – 37 29 45 51 of info@waterontharderplus.nl

Edwin en Marc Burggraaff van Tip Top Design. "Schuifwanden voor de berging en zwevende wandmeubels zijn op dit moment populair.”
Sterk in maken kast en schuifwand 25 mei, 12:18
Afbeelding
Basisschooljeugd toont politieke interesse tijdens deelname aan Burgerschapsdag Groep 8 aan de macht 23 mei, 14:00
Afbeelding
Jeugdschaaktoernooi een groot succes 23 mei, 09:54
Afbeelding
Twente kleurt rood: Uitzwaai actie van Twentefans Wierden 22 mei, 17:57
De 11-jarige Gijs Bertelink en Tom Fokke hebben op 16 mei een echte heldendaad verricht.
Gijs Bertelink en Tom Fokke in de spotlight voor heldendaad 22 mei, 13:54
Afbeelding
Online lees je al de nieuwe Hart van Wierden 21 mei, 08:00
Afbeelding
Ontdek de veelzijdigheid van polo's 19 mei, 11:19
Officiële start bouw handeling. Links bij vlag Gerrit Breeman. Rechts bij vlag Martin Companje.
Officiële start bouw 15 appartementen 'De Berghorst' in Enter 19 mei, 08:01