Afbeelding

‘Zacht en zuiver water in huis heeft zóveel voordelen!’

Zakelijk

WIERDEN - Frank Oude Elberink van WaterontharderPlus weet het al langer: zacht water in huis heeft zóveel voordelen. Daarom installeert hij vanuit zijn gloednieuwe bedrijfspand graag waterontharders en ook steeds vaker speciale waterfilters voor perfect drinkwater. “Er zijn vele aanbieders op de markt, maar wij leveren graag topkwaliteit tegen een scherpe prijs en uitstekende service.’’

De voordelen van een waterontharder in de eigen woning zijn legio. Frank is al decennia lang thuis in de wereld van ontharders. Hij kent de positieve effecten van een ontharder en waterfilter. 

“Het is ideaal voor mensen met een gevoelige huid’’, zegt Frank. “Het helpt bij irritaties, eczeem of uitslag. In onbehandeld water zit kalk en voelt als een soort “schuurpapier”. Als je mensen de handen laat wassen met het nieuwe ontharde water dan voelt het meteen veel zachter. Het agressieve kalk is eruit.’’ Frank vervolgt “En hoe fijn is het om het ontkalken achterwege te laten, van douchecabines, toiletten en apparaten?! Die glimmen als nieuw en vieze kalkvlekken zijn verleden tijd. Het scheelt dus ook nog eens veel tijd in huis en chemische middelen”, benadrukt Frank. 

De levensduur van huishoudelijke apparaten wordt ook aanzienlijk verlengd. Er is namelijk geen kalkafzetting meer op de verwarmingselementen van bijvoorbeeld de wasmachine, boiler, waterkoker of het koffiezetapparaat. Bovendien heeft een schoon verwarmingselement een hoger rendement: het duurt veel minder lang voordat het water is opgewarmd. De terugverdientijd van een ontharder is daardoor korter dan vaak wordt aangenomen.

De ontwikkeling van ontharders staat niet stil en Frank plaatst met plezier de zogenoemde ‘intelligente’ waterontharders uit zijn Poseidon Premium serie. Een kwalitatief, Europees product. “Het is de ‘ontharder 2.0’, met ook de mogelijkheid tot monitoring van de voorraad in het zoutvat (eventueel zelfs via wifi en app). Het apparaat regelt bovendien continue bij, al naar gelang de hoeveelheid water er gebruikt wordt. Daardoor is het positieve effect op het milieu nog groter, want er is beduidend minder zout en spoelwater nodig bij het ontharden van het drinkwater.” 

Doordat Frank ook op de werkvloer staat, zijn de lijntjes kort en de service groot. “Er is altijd een oplossing te vinden, hoe klein de meterkast ook is. De blauwe hars cilinder past daar vaak wel in. Het bijbehorende losse zoutvat kan meestal onder de vloer.

Waterleidingmaatschappijen kunnen niet meer alle verontreinigingen uit het water filteren. WaterontharderPlus heeft daarom speciale lijn met Poseidon waterfilters aan het assortiment toegevoegd. Deze verwijderen medicijnresten, virussen, pesticiden, geuren/smaken in het water. 

Met het Poseidon osmoseapparaat is zelfs ultrafiltratie tot 99% mogelijk. Aan dat pure water worden dan weer de juiste mineralen toegevoegd en komt er perfect en zuiver drinkwater uit een mooi design kraantje.

WaterontharderPlus heeft met haar Poseidon range het beste op het gebied van waterbehandeling op voorraad staan. “We hebben grote fabrikanten achter ons staan’’, zegt Frank. “Het is echt topkwaliteit waar steeds meer mensen voor kiezen. Je krijgt dan al snel een sneeuwbaleffect”

Meer informatie?: 0546 – 57 98 35 of 06 – 37 29 45 51 of info@waterontharderplus.nl

Team 2, 4 en 6 speelden thuis.
Een laatste ronde met verrassingen 2 uur geleden
Afbeelding
Gezellige rommelmarkt Koningsdag FOTO'S 4 uur geleden
Burgemeester Doret Tigchelaar samen met de 12 inwoners die een Koninklijke Onderscheiding in ontvangst mochten nemen.
Lintjesregen in de gemeente Wierden 8 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 25 apr, 19:42
Afbeelding
Mooie opbrengst ZOA collecte 25 apr, 14:05
Showmagazijn is dé scherp geprijsde badkamerspecialist op Woonboulevard Almelo. (Foto: Peter Timmer)
Showmagazijn heeft scherpe prijzen 25 apr, 12:07
Het Oktoberfest in Gronau is op 26 oktober.
Geier Sturzflug en Sven Skutnik komen naar Oktoberfest Gronau 24 apr, 18:10
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 24 apr, 14:09