De Weerwolven van Wakkerdam is een kaartspel voor 8 tot 18 spelers. Deze worden ingedeeld in twee groepen: de burgers en een kleinere groep weerwolven.
De Weerwolven van Wakkerdam is een kaartspel voor 8 tot 18 spelers. Deze worden ingedeeld in twee groepen: de burgers en een kleinere groep weerwolven.

Weerwolven spelen bij de Jongereninloop De Welle

Nieuws

ENTER - Elke derde donderdag van de maand is er van 18.30 tot 20.30 uur een Jongerenloop van De Welle, afwisselend in Enter en Wierden. 

Elke jongere die zin heeft om wat te komen kletsen, met vrienden af te spreken of nieuwe vrienden te maken, kan hier binnenlopen. Er is van alles te doen. Van een potje voetballen met elkaar tot muziek luisteren of een spelletje doen. Alle jeugd vanaf groep 7 is van harte welkom.

Deze eerstvolgende inloop van de Jongereninloop vindt plaats op donderdag 18 april bij Activiteitencentrum ’t Zumpke. Het Activiteitencentrum is te vinden aan de Reggestraat 85 in Enter. Dit keer staat het spel Weerwolven op de planning, waarbij de weerwolven de rust in Wakkerdam ruw gaan verstoren. Ben jij een gewone burger? Of het onschuldige meisje dat stiekem ’s nachts mag kijken en zo de wolven kan ontdekken?

Vooraf aanmelden is niet nodig, maar het is wel handig als de jongerenwerkers weten wie er aanwezig zijn. Dit kan door een appje te sturen naar jongerenwerker Leonie via telefoonnummer 06-43276081.

Bekijk voor meer informatie over de Jongereninloop ook de website van De Welle via: 

www.stichtingdewelle.nl

Edwin en Marc Burggraaff van Tip Top Design. "Schuifwanden voor de berging en zwevende wandmeubels zijn op dit moment populair.”
Sterk in maken kast en schuifwand 25 mei, 12:18
Afbeelding
Basisschooljeugd toont politieke interesse tijdens deelname aan Burgerschapsdag Groep 8 aan de macht 23 mei, 14:00
Afbeelding
Jeugdschaaktoernooi een groot succes 23 mei, 09:54
Afbeelding
Twente kleurt rood: Uitzwaai actie van Twentefans Wierden 22 mei, 17:57
De 11-jarige Gijs Bertelink en Tom Fokke hebben op 16 mei een echte heldendaad verricht.
Gijs Bertelink en Tom Fokke in de spotlight voor heldendaad 22 mei, 13:54
Afbeelding
Online lees je al de nieuwe Hart van Wierden 21 mei, 08:00
Afbeelding
Ontdek de veelzijdigheid van polo's 19 mei, 11:19
Officiële start bouw handeling. Links bij vlag Gerrit Breeman. Rechts bij vlag Martin Companje.
Officiële start bouw 15 appartementen 'De Berghorst' in Enter 19 mei, 08:01