'Jysk op Woonboulevard Almelo voegt een vleugje warmte aan je eetkamer'
'Jysk op Woonboulevard Almelo voegt een vleugje warmte aan je eetkamer' Foto:

Jysk voegt een vleugje warmte toe

Nieuws

ALMELO - Jysk Almelo voegt een vleugje warmte toe aan je eetkamer. De keuken is een onderdeel van de woonkamer en daardoor is het steeds belangrijker dat ook je keukenspullen er leuk uitzien. Bijpassend eigentijds servies maakt het af.

Jysk Almelo introduceert momenteel haar nieuwe ‘Nordic Mood collection’ servies. Dit mooie servies voegt gezellige warmte toe aan je eettafel. De collectie heeft een ambachtelijke expressie met dynamische vormen en natuurlijke materialen. Denk aan een sfeervol gedekte tafel met een collectie die bestaat uit warme kleuren.

De Olle mok en melkkan van deze lijn zijn geïnspireerd op de kleuren en texturen van de natuur. De keramische mok en het bijbehorende melkkannetje hebben een mooi, glad oppervlak dat wordt onderbroken door een rustieke basis. Ze zijn de perfecte keuze om ‘s ochtends van je koffie te genieten en tegelijkertijd de ontbijttafel een gezellige sfeer te geven.

En het Kastanie tafelkleed met stoffen servetten, gemaakt van katoen en linnen, maken de tafelschikking compleet. De natuurlijke kleur en ruwe lijnen geven de eettafel een rustieke, ambachtelijke uitstraling.
Maar ook de grote schaal Vegrad past erg mooi bij het geheel. De schaal heeft een trendy, golvende vorm. Met zijn rustige, donkergrijze kleur en grote formaat - Ø30 cm - is Vegrad een geweldige aanvulling op elke serviescollectie.

Krestian

Om het geheel af te maken voegt Jysk Almelo het slabestek Krestian erbij. Dit slabestek is gemaakt van massief acaciahout.
Met Krestian kun je er zeker van zijn dat elke salade die je serveert niet eindigt als een vergeten bijgerecht, maar eerder als een pronkstuk in het midden van je eettafel.
En omdat Krestian gemaakt is van massief acaciahout, hebben de slaschalen een mooie en natuurlijke uitstraling die past bij alle soorten servies. Met de juiste zorg en voorzichtig afwassen - dus niet in de vaatwasser - zal het slabestek nog lang een mooie aanvulling zijn op je servies.

De eetkamer mag praktisch maar ook mooi zijn. Hier dineer je ontspannen met je familie en vrienden en neem je samen de dag door of begin je de dag juist met een goed ontbijt en een kop koffie of thee.
Daarom is een hippe eettafelset met comfortabele eetkamerstoelen en een ruime eettafel een must. Je kunt kiezen voor een eettafel met maar twee eetkamerstoelen of voor een ruime eettafel met minimaal zes eetkamerstoelen.
Met een uittrektafel of een eettafel die verlengbaar is met een blad, creëer je in een handomdraai extra zitplaatsen.
En om jouw servies en woonaccessoires op te slaan, kun je gebruikmaken van een dressoir of vitrinekast die je in de buurt van de tafel plaatst. Zo kun je altijd snel een extra bord of glas pakken.
Mooi design hoeft niet duur te zijn. Dit bewijst Jysk op Woonboulevard Almelo.

Fredrik Oppegard in duel met Loizos Loizou van SC Heerenveen. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Heracles ten onder tegen Heerenveen 5 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 7 uur geleden
Gemeente Wierden en Werkgeverskring Enter ondertekenen commitmentverklaring. Succesvol haalbaarheidsonderzoek geeft startsein voor een Smart Energy Hub in Enter.
Bedrijven slaan de handen ineen 11 uur geleden
Afbeelding
Generatietuin Wierden: Boom met sneeuwklokjes 11 uur geleden
De Weerwolven van Wakkerdam is een kaartspel voor 8 tot 18 spelers. Deze worden ingedeeld in twee groepen: de burgers en een kleinere groep weerwolven.
Weerwolven spelen bij de Jongereninloop De Welle 12 uur geleden
Er zijn op zondag 28 april allerlei oude motoren te bewonderen bij de Enterse Motor Club.
Jaarlijkse veteranen- en klassieker motoren rit 13 uur geleden
Frank Smit viert zijn gemaakte doelpunt.
SVZW pakt belangrijke punten mee uit Hulsen 15 uur geleden
Het eerste exemplaar van de recreatiekrant is op dinsdag 9 april door wethouder Richard Kortenhoeven in ontvangst genomen.
Veelzijdige recreatie in Wierden vastgelegd in de recreatiekrant 17 uur geleden