Het eerste exemplaar van de recreatiekrant is op dinsdag 9 april door wethouder Richard Kortenhoeven in ontvangst genomen.
Het eerste exemplaar van de recreatiekrant is op dinsdag 9 april door wethouder Richard Kortenhoeven in ontvangst genomen.

Veelzijdige recreatie in Wierden vastgelegd in de recreatiekrant

Gemeentenieuws

WIERDEN - Het recreatieseizoen is begonnen. Om de toeristen en inwoners te voorzien van de vele recreatiemogelijkheden in de gemeente Wierden heeft Visit Wierden-Enter een recreatiekrant uitgebracht. Het eerste exemplaar is op dinsdag 9 april door wethouder Richard Kortenhoeven in ontvangst genomen.

De gemeente Wierden profileert zich in toenemende mate als gastvrije gemeente. Avontuurlijke reizigers, geschiedenisliefhebbers, fijnproevers, gezinnen en natuurliefhebbers, ze weten allemaal de weg naar de gemeente Wierden te vinden. “Ons recreatieaanbod in combinatie met de centrale ligging en uitstekende infrastructuur maakt de gemeente Wierden interessant. Gelukkig zien we dat terug in de toenemende bezoekersaantallen”, concludeert wethouder Richard Kortenhoeven, portefeuillehouder van recreatie en toerisme.

Voor inwoners en bezoekers

De uitnodigende recreatiekrant belooft bezoekers een ongeëvenaarde reiservaring in de gemeente Wierden. De eerste editie is gevuld met uitgaansinformatie, een evenementenkalender en lokale geheimen. “Recreatie maakt onze dorpscentra vitaal en toekomstbestendig. Het levert werkgelegenheid op en het stimuleert de economie. Een compliment voor iedereen die daaraan bijdraagt”, merkt wethouder Kortenhoeven op. Projectleider namens Visit Wierden - Enter, Dagmar Boerrigter, knikt instemmend: “De recreatiekrant is een mooie aanvulling om de veelzijdige recreatiemogelijkheden in de gemeente Wierden te promoten. We zien het komende seizoen met vertrouwen tegemoet.”

De recreatiekrant heeft een oplage van 10.000 stuks en is gratis verkrijgbaar bij campings, toeristische bedrijven en supermarkten in de gemeente Wierden. Online is de krant in te zien via: 

visitwierden-enter.nl

Team 2, 4 en 6 speelden thuis.
Een laatste ronde met verrassingen 3 uur geleden
Afbeelding
Gezellige rommelmarkt Koningsdag FOTO'S 5 uur geleden
Burgemeester Doret Tigchelaar samen met de 12 inwoners die een Koninklijke Onderscheiding in ontvangst mochten nemen.
Lintjesregen in de gemeente Wierden 9 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 25 apr, 19:42
Afbeelding
Mooie opbrengst ZOA collecte 25 apr, 14:05
Showmagazijn is dé scherp geprijsde badkamerspecialist op Woonboulevard Almelo. (Foto: Peter Timmer)
Showmagazijn heeft scherpe prijzen 25 apr, 12:07
Het Oktoberfest in Gronau is op 26 oktober.
Geier Sturzflug en Sven Skutnik komen naar Oktoberfest Gronau 24 apr, 18:10
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 24 apr, 14:09