Het eerste exemplaar van de recreatiekrant is op dinsdag 9 april door wethouder Richard Kortenhoeven in ontvangst genomen.
Het eerste exemplaar van de recreatiekrant is op dinsdag 9 april door wethouder Richard Kortenhoeven in ontvangst genomen.

Veelzijdige recreatie in Wierden vastgelegd in de recreatiekrant

Gemeentenieuws

WIERDEN - Het recreatieseizoen is begonnen. Om de toeristen en inwoners te voorzien van de vele recreatiemogelijkheden in de gemeente Wierden heeft Visit Wierden-Enter een recreatiekrant uitgebracht. Het eerste exemplaar is op dinsdag 9 april door wethouder Richard Kortenhoeven in ontvangst genomen.

De gemeente Wierden profileert zich in toenemende mate als gastvrije gemeente. Avontuurlijke reizigers, geschiedenisliefhebbers, fijnproevers, gezinnen en natuurliefhebbers, ze weten allemaal de weg naar de gemeente Wierden te vinden. “Ons recreatieaanbod in combinatie met de centrale ligging en uitstekende infrastructuur maakt de gemeente Wierden interessant. Gelukkig zien we dat terug in de toenemende bezoekersaantallen”, concludeert wethouder Richard Kortenhoeven, portefeuillehouder van recreatie en toerisme.

Voor inwoners en bezoekers

De uitnodigende recreatiekrant belooft bezoekers een ongeëvenaarde reiservaring in de gemeente Wierden. De eerste editie is gevuld met uitgaansinformatie, een evenementenkalender en lokale geheimen. “Recreatie maakt onze dorpscentra vitaal en toekomstbestendig. Het levert werkgelegenheid op en het stimuleert de economie. Een compliment voor iedereen die daaraan bijdraagt”, merkt wethouder Kortenhoeven op. Projectleider namens Visit Wierden - Enter, Dagmar Boerrigter, knikt instemmend: “De recreatiekrant is een mooie aanvulling om de veelzijdige recreatiemogelijkheden in de gemeente Wierden te promoten. We zien het komende seizoen met vertrouwen tegemoet.”

De recreatiekrant heeft een oplage van 10.000 stuks en is gratis verkrijgbaar bij campings, toeristische bedrijven en supermarkten in de gemeente Wierden. Online is de krant in te zien via: 

visitwierden-enter.nl

Edwin en Marc Burggraaff van Tip Top Design. "Schuifwanden voor de berging en zwevende wandmeubels zijn op dit moment populair.”
Sterk in maken kast en schuifwand 25 mei, 12:18
Afbeelding
Basisschooljeugd toont politieke interesse tijdens deelname aan Burgerschapsdag Groep 8 aan de macht 23 mei, 14:00
Afbeelding
Jeugdschaaktoernooi een groot succes 23 mei, 09:54
Afbeelding
Twente kleurt rood: Uitzwaai actie van Twentefans Wierden 22 mei, 17:57
De 11-jarige Gijs Bertelink en Tom Fokke hebben op 16 mei een echte heldendaad verricht.
Gijs Bertelink en Tom Fokke in de spotlight voor heldendaad 22 mei, 13:54
Afbeelding
Online lees je al de nieuwe Hart van Wierden 21 mei, 08:00
Afbeelding
Ontdek de veelzijdigheid van polo's 19 mei, 11:19
Officiële start bouw handeling. Links bij vlag Gerrit Breeman. Rechts bij vlag Martin Companje.
Officiële start bouw 15 appartementen 'De Berghorst' in Enter 19 mei, 08:01