De Welle organiseert een Social Friday activiteit

In veel Nederlandse steden en dorpen wordt Social Friday georganiseerd voor jongeren tussen de 12 en 30 jaar oud. Ook voor de jeugd in Wierden en wel op vrijdag 30 september.

WIERDEN - Door de coronamaatregelen hadden jongeren lange tijd veel minder sociaal contact. "Je ziet nu dat veel jongeren een duwtje in de rug nodig hebben om op sociaal vlak weer beter in hun vel te zitten”, aldus Jolanda van Gerwe. Ze is oprichter van Stichting Join us en organiseert Social Friday. "Dat broodnodige zetje, dat is precies wat Social Friday biedt aan jongeren tussen de 12 en 30 jaar: een gezellige avond met andere jongeren die óók dat duwtje in de rug nodig hebben.” Tijdens deze avond ontmoeten jongeren alleen maar gelijkgestemden die het ook fijn vinden nieuwe mensen te leren kennen. 

De Welle organiseert in Nijverdal de Social Friday activiteit Escape room. Welke groep weet op tijd te ontsnappen uit het jongerencentrum? De avond start om 18.00 uur met een barbecue, waarbij rekening wordt gehouden met allerlei dieetwensen. Om 19.30 uur begint de activiteit. De locatie is Duivecatelaan 4 in Nijverdal. Woon je in Wierden en heb je geen vervoer? Geen probleem! Als je wilt kun je meerijden naar Nijverdal en aan het eind van de avond word je weer teruggebracht. Mark, Mart en Leon helpen je op weg deze avond. Schrijf je snel in via 

www.socialfriday.nl