Ervaringen uitwisselen in een gezellige, laagdrempelige sfeer. Daar draait het om bij de maandelijkse bijeenkomsten.
Ervaringen uitwisselen in een gezellige, laagdrempelige sfeer. Daar draait het om bij de maandelijkse bijeenkomsten. Foto: Shutterstock

Mamacafé met peutergym in de bibliotheek woensdag

Elke derde woensdagochtend van de maand is weer het Mamacafé in de bibliotheek in Wierden. Moeders, maar ook alle vaders, opa's en oma's zijn van harte welkom om aan te schuiven.

WIERDEN - Doel van het Mamacafé is om samen te praten over allerlei opvoedingsthema's. Zo kunnen ervaringen uitgewisseld worden. Bovendien is er maandelijks een ander thema of leuke activiteit. Deze woensdag 21 september is er een workshop peutergym. In deze workshop maakt je kind kennis met bewegen en ontdekt hoe leuk en fijn dat is. De gymdocente van Gymnastiek Vereniging Wierden geeft handige tips.

Alle belangstellenden zijn van harte welkom bij het Mamacafé; men hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek. De bieb heeft ook de nodige passende boeken op het gebied van opvoeden. Uiteraard kan er bij een activiteit in de bibliotheek het voorlezen niet ontbreken. Daar sluit het Mamacafé dan ook mee af. Kijk voor meer informatie op de activiteitenpagina van de website www.bibliotheekwierden.nl Hier kan men zich ook aanmelden voor de diverse activiteiten die de komende tijd gehouden worden.