Iedereen is van harte welkom om vragen te stellen tijdens het maandelijkse Autisme Spreekuur in de bibliotheek in Wierden.
Iedereen is van harte welkom om vragen te stellen tijdens het maandelijkse Autisme Spreekuur in de bibliotheek in Wierden.

Autisme Spreekuur weer van start in bieb Wierden

Algemeen

Nu de zomervakantie ten einde is, starten ook weer diverse activiteiten op. Zo ook het Autisme Spreekuur. De eerstvolgende datum is weer op donderdag 29 september.

WIERDEN - Het Autisme Spreekuur wordt maandelijks gehouden in de bibliotheek in Wierden, waarbij men welkom is van 13.00 tot 16.00 uur.

De opzet van de spreekuren is breed; iedereen die meer wil weten over autisme is van harte welkom. Niet alleen wanneer men zelf autisme heeft en met vragen zit, maar ook juist mensen die er in hun omgeving mee te maken krijgen: partners, kinderen, collega’s, etc.

Doel van de spreekuren is ook om vooral de taboe’s en misvattingen over autisme weg te nemen bij mensen die er nog niet zo bekend mee zijn. Autisme is van nature een heel brede aandoening, waarbij dit zich bij iedereen weer net even anders openbaart. Dit levert ook unieke uitdagingen op voor de benadering van mensen met autisme. Wie zich graag wat in wil lezen over autisme en de brede thema’s die hierbij komen kijken kan ook eens kijken op de website van de Nederlandse Vereniging voor Autisme: www.autisme.nl