Foto: Rob Nijhuis
Foto: Rob Nijhuis Foto: Rob Nijhuis

Algemeen Wierdens Mannenkoor

Het AWM, Algemeen Wierdens Mannenkoor, geeft op zondag 25 september een koffieconcert in Zalencentrum Het Anker in Wierden. Het concert begint om 12.00 uur. 

WIERDEN - Bij dit eerste optreden na de coronatijd neemt het koor de gasten mee in een luchtig programma, waarin zowel eigentijdse als de klassieke wereld van muziek en zang voorbij komen. De dirigent van het koor, Frauke Langbein, heeft een vlot programma samengesteld waarbij de gasten ook zo nu en dan mee kunnen zingen. De begeleiding is in handen van Bert Webbink op de piano. De entree is vrij en de koffie is gratis. Het programma, inclusief koffie, duurt ruim een uur.

Het volgende optreden van het koor zal het kerstconcert in december zijn samen met het koor “Zingen maakt blij” en Jan Willem Timmerman aan het orgel in de RK kerk. Dit is een traditie die het koor graag in stand wil houden.

Een belangrijke zorg voor het koor is het huidige ledenbestand. Ze willen graag aanvulling, in het bijzonder in de leeftijd van 40 tot 55 jaar. Het koor wil met een plezierig en aansprekend repertoire graag nieuwe leden enthousiast maken voor koorzang in een gezellige club op de maandagavond. Muziekkennis is geen noodzaak, enthousiasme voor samen iets te presteren is al genoeg.

(foto: Rob Nijhuis)