Afbeelding
Foto:

Jij & Wij! Net even anders is the place to ‘BEE’

Wist je dat Hulp die Helpt samen met onder andere cliënten van het inloophuis Jij & Wij een bijenproject heeft. Op de locatie van Hulp die Helpt in Almelo staat buiten een bijenvolk. Cliënten die het leuk vinden kunnen onder begeleiding van de begeleidster Marjanne, die ook imker is, de bijen verzorgen. Ook kunnen zij producten maken zoals bijenwas kaarsen, lippenbalsem en honing & propolis zalf.

WIERDEN - Tijdens dit seizoensgebonden project leren de cliënten van A tot Z hoe zij de bijen kunnen verzorgen en wat daar allemaal bij komt kijken. Van de theorie tot aan de praktijk. Insmelten van raampjes, honing slingeren en in potten doen, etiketten plaatsen en vervolgens verkopen in ons winkeltje. Hoe tof is dat!

"Spreekt bovenstaande je aan? Of ben je geïnteresseerd in wat er zoal nog meer mogelijk is bij Jij & Wij! Net even anders. Kom gerust eens langs voor meer informatie. We vertellen je er graag meer over onder het genot van een kop koffie of thee", luidt de uitnodiging van de medewerkers van het inloophuis.

Belangrijk om te vermelden is ook dat het ontmoetingshuis bestaat uit een kledingbank, die is bedoeld voor mensen die het financieel niet breed hebben en op of onder de bijstandsnorm leven. Dit is een samenwerking met verschillende organisaties en met een doorverwijzingsbrief van de gemeente Wierden.

Het inloophuis is voor vrije inloop geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 13.30 tot 15.45 uur en wegens succes nu ook op dinsdag- en donderdagochtend van 09.30 tot 12.00 uur.

Kijk voor meer informatie op de website van Hulp die Helpt of neem contact op via 06 23 01 26 18.

www.hulpdiehelpt.nl