Kunstwerk op het Binnenhof.
Kunstwerk op het Binnenhof. Foto:

Kunstwandelroute

In het kader van de Week van de Amateurkunst organiseert de Historische Kring Wederden een kunstwandelroute en wel op zaterdag 17 en woensdag 21 september. De wandeling voert u door het centrum van Wierden onder begeleiding van ervaren gidsen, die onderweg de nodige wetenswaardigheden zullen vertellen over de betreffende kunstobjecten.

WIERDEN - De wandeling start op beide dagen om 14.00 uur bij de hoofdingang van het gemeentehuis (vijverkant) en eindigt met een gratis kopje koffie/thee bij de HKW aan de Appelhofdwarsstraat. Er kunnen maximaal 15 mensen mee per groep. Bij grote aanmelding zal een extra wandeling worden ingepland, die start om 14.30 uur. De kosten voor deelname bedragen 2,- euro per persoon, kinderen tot en met 12 jaar gratis.

Aanmelden kan bij het secretariaat van de HKW, mevrouw Leta Evers, via telefoonnummer 0546-572651of via e-mail secretariaat@historischekringwierden.nl. Scholen en andere groepen kunnen zich eveneens aanmelden, waarbij in overleg een datum en tijd wordt afgesproken.

Tijdens de Week van de Amateurkunst kan ook de huidige tentoonstelling van de HKW met het thema 'Jumelage' bezocht worden. Verder wordt er door de HKW een filmavond in de bibliotheek verzorgd. Nadere informatie hierover volgt binnenkort.

Rijssensestraat
Stationsplein