Afbeelding
Foto: Holly Klein Oonk Photography

Al 15 jaar een begrip: De Paander Jacht en Outdoor

1 oktober 2022, een heugelijke dag bij de Paander Jacht en Outdoor in Rijssen. Deze dag staan zij stil bij 15 jaar de Paander. Wat 15 jaar geleden begon in de hal van de ouders van Yvette Lammertink, eigenaresse van de Paander Jacht en Outdoor, is vandaag de dag uitgegroeid tot een winkel met ruim 460 m² winkeloppervlak.

RIJSSEN - Al vanaf het begin zwaait Yvette de scepter, met de uitgebreide kennis van vader René aan haar zijde. Een gouden combinatie! Van maandag tot en met zaterdag staan zij voor je klaar om vanuit hun eigen passie voor de jacht en het buitenleven, jou te voorzien van het juiste advies. De Paander Jacht en Outdoor is de winkel bij uitstek voor alle buitenmensen, een winkel voor de vogelliefhebber, de wandelaar, de hondenbezitter en de jager. Kortom voor iedereen die graag buiten is.


Outdoor

Met de verhuizing naar de Spinnerstraat 29 in Rijssen, in maart 2021 werd de Outdoor collectie uitgebreid. Een collectie met de betere kwaliteitsmerken in verschillende prijsklassen, zowel in laag als hoog segment. De Paander heeft een ruim assortiment in onder andere Outdoor kleding, wandelschoenen en rugtassen. Van de bekende merken Jack Wolfskin, Pinewood, Bergans of Norway, Meindl, Löwa en Fjäll Raven.


Optiek

In de speciaal uitgeruste optiek-kamer heeft de Paander Jacht en Outdoor een groot scala aan verrekijkers, nachtzicht- en warmtebeeldkijkers. Ervaar het buitenleven dichterbij en maak kennis met de ruime collectie in optiek, uitgestald om te testen en beleven. Alle producten worden uitgebreid getest, bij het uitoefenen van de gedeelde hobby’s van vader en dochter; de jacht en hondensport.


Jubileum

Het 15-jarig jubileum wordt dit jaar groots gevierd in oktober. Deze maand staat in het teken van 15 jaar de Paander Jacht en Outdoor, met onder andere een Open Dag op zaterdag 1 oktober. Deze open dag is sinds het 10-jarig jubileum niet meer weg te denken van de jaarlijkse kalender. Een evenement geheel in het teken van de klant, met mooie acties, heerlijk eten en drinken, tips en adviezen.
U wordt van harte uitgenodigd!

www.depaander.nl