Afbeelding
Foto:

Maak kans op co-drive Bob de Jong

"De veertigste editie van de Eurol Hellendoorn Rally belooft een uniek spektakel te worden en werpt zijn schaduw vooruit", aldus de organisatie. "En wat is er mooier dan onderdeel te vormen van Nederlands bekendste rally en met je neus vooraan te staan?" De organisatie van de rally heeft een actie bedacht om juist nu toe te treden tot het ‘leger’ van enthousiastelingen dat de rallysport in Nederland mogelijk maakt.

HELLENDOORN - De rallysport leeft in Nederland en de Eurol Hellendoorn Rally op 16 en 17 september verwacht zo’n 120 deelnemende equipes uit binnen- en buitenland. Om een rally als die in en rond Hellendoorn in goede banen te leiden zijn zo’n 600 officials nodig. En dat betekent een heel leger aan vrijwilligers die bereid zijn voor de prachtige rallysport een paar uur in touw te zijn in ruil voor een lunchpakket en een avondmaaltijd. Voorzitter Theo Engels van de Eurol Hellendoorn Rally: “We realiseren ons niet altijd even goed dat onze geliefde sport alleen kan bestaan bij de gratie van de ontelbare vrijwilligers, maar wij proberen ze altijd wat extra’s te bieden. Zo krijgen alle vrijwilligers bij ons altijd een kleine goodie bag met bijvoorbeeld een mooie rallycap van Eurol.”

Voor de veertigste editie van de rally heeft de organisatie een unieke actie opgezet. Onder de bestaande en onder de nieuwe officials wordt een aantal co-drives met regerend Nederlands Rallykampioen Bob de Jong in zijn Hyundai i20 R5 verloot tijdens een testdag. "En wie wil nu niet eens de sensatie beleven, die navigator Erik de Wild elke klassementsproef ervaart in de hot seat naast Bob de Jong”, aldus Theo Engels. Bob de Jong voegt daar nog aan toe: "Ik doe graag iets terug voor de officials, die -vaak onzichtbaar voor de rallyrijders- ervoor zorgen dat wij onze sport kunnen beoefenen.” Op de onlangs geheel vernieuwde website van de rally is de wervingsactie voor officials te vinden: www.eurolhellendoornrally.com. Meld je dus snel aan en maak kans op een van die co-drives naast Bob de Jong.

www.eurolhellendoorn rally.com

Pen