Afbeelding

Ook in het nieuwe seizoen behoefte aan vrijwilligers

Algemeen

ENSCHEDE - FC Twente kan niet zonder haar vele vrijwilligers. Met name op wedstrijddagen zijn deze krachten onmisbaar voor de club. 

Eerder dit jaar begon FC Twente via de mediakanalen met een nieuwe campagne om vrijwilligers te werven voor de club. Dit leverde diverse aanmeldingen op. De meest bekende en zichtbare vrijwilligersfuncties zijn die van steward, gastheer of gastdame. Binnen de horeca van De Grolsch Veste kunnen (sport)verenigingen uit de regio met hun leden ook een rol vervullen. Leden die wel eens een kantinedienst draaien bij hun vereniging, kunnen zich aanmelden voor wedstrijddagen en op die manier voor de vereniging een leuke vergoeding verdienen. Zo kan FC Twente de horecateams in het stadion versterken. Op de website www.fctwente.nl/vrijwilligers is meer informatie te vinden over deze mogelijkheid en de vrijwilligersfuncties.

Naast dat vrijwilligerswerk een directe, positieve bijdrage levert aan de voetbalclub geeft het ook veel voldoening bij de vrijwilligers zelf. Zo is dit een goede manier om actief te blijven, onder de mensen te zijn én je kennis en vaardigheden te delen.