Informatiebijeenkomst

WIERDEN - De gemeente houdt op woensdag 29 juni een informatiebijeenkomst over de Prins Hendrikstraat en de Jacobsonstraat. Het conceptontwerp voor de vervanging van de riolering en een klimaatbestendige invulling van de straten zal dan worden gepresenteerd.

De gemeente heeft de vervanging van de riolering, waarbij de straat opgebroken wordt, aangegrepen om ook de straten opnieuw in te richten. Omdat in Nederland steeds vaker extreme regenval en droogte voorkomt, is er gekozen voor een klimaatbestendige inrichting. Het regenwater van daken wordt hierbij afgekoppeld en in Jacobsonstraat wordt een wadi, waarin regenwater kan worden opgevangen bij extreme regenval, gerealiseerd.

De bijeenkomst is op woensdag 29 juni van 19.00 tot 21.00 uur bij het Speelterrein aan de Jacobsonstraat. Men kan binnen komen lopen wanneer men wil. Er zullen diverse tekeningen met het ontwerp bekeken kunnen worden en er wordt uitleg gegeven over het concept-ontwerp. Verder kan men opmerkingen ventileren en vragen stellen.