Zomerprogramma van De Welle is samengesteld

Stichting De Welle heeft voor de zomer een programma samengesteld. Besteed de dag actief of creatief of ga mee op pad.

WIERDEN/ENTER - Voor wie op zoek is naar een laagdrempelige actieve invulling van de donderdagochtend, kan wekelijks van 10.30 tot 11.30 uur terecht bij De Beweegtuin (achter het Wedervoort). Na een gezamenlijke warming up volgen in circuitvorm oefeningen voor kracht, conditie en balans. 

Zin in een praatje of behoefte aan ontmoeting? De Welle en de Bibliotheek houden de ‘koffie & klets’ in de Bibliotheek. Op de donderdagochtend in de even weken tussen 10.00 en 11.30 uur kan men binnenlopen.

Op zoek naar een creatieve invulling van de dag? Op dinsdag 12 juli in 't Zumpke in Enter en op woensdag 13 juli in de Paarse Zaal bij De Welle kan men terecht voor een workshop bloemschikken. Een plekje reserveren kan tot en met woensdag 6 juli en de kosten zijn 12,50 euro voor een bloemstuk ter waarde van 25,- euro.

Op dinsdag 26 juli in Wierden (opstapplaats bij kantoor van De Welle) en op woensdag 27 juli in Enter (opstapplaats bij de Sporthal) kan men mee voor een tocht met de huifkar. Opgeven kan tot en met dinsdag 19 juli en de kosten zijn 12,50 euro inclusief een hapje en een drankje op de huifkar.