Kennis- & Inspiratie Event voor de Sport in Twente

In de Topsporthal IISPA in Almelo vindt op zaterdag 2 juli het Twentse Kennis- & Inspiratie Event voor de Sport plaats. Deze gratis bijeenkomst is bedoeld voor sportvereniging en andere sport- en beweegaanbieders. Zowel bestuursleden, commissieleden en overige kader is van harte welkom! Het is een regionaal event dat de werkgroep Sportakkoord Wierden samen met zes andere gemeenten organiseert.

TWENTE - Als sportaanbieder moet je je voortdurend ontwikkelen en ben je continu bezig hoe je de organisatie draaiende kunt houden. Op dit event komen onderwerpen zoals ledenbinding, vrijwilligersmanagement, communiceren met je leden en sociale veiligheid aan bod.

De dag is van 09.45 uur tot 17.00 uur en naast verschillende workshops zijn er meerdere gastsprekers. Tussendoor is er een gratis lunch en de gehele dag is er volop gelegenheid tot netwerken met andere sportverenigingen en ontmoeten van nieuwe samenwerkingspartners. Het is mogelijk om je aan te melden voor een dagdeel of de hele dag.

De werkgroep sportakkoord Wierden ziet dit event als een mooie kans om kennis en inspiratie op te doen over actuele onderwerpen. Kijk voor meer informatie op 

sportencultuurwierden.nl/twentse-kennis-en-inspira tie-event