Theater
Theater Foto:

Open huis Kaliber

Kaliber Kunstenschool houdt op zaterdag 21 mei een open huis van 12.30 uur tot 14.30 uur. Kom naar het open huis en maak kennis met de docenten, geniet van optredens en volg een workshop.

WIERDEN - De docenten zullen tijdens het open huis vertellen over hun vak en hun lessen. De passie die zij voelen, zullen ze proberen over te brengen op de bezoekers. Het open huis is niet alleen bedoeld om naar de verhalen van anderen te luisteren, maar ook het zelf ervaren. Dat kan door het uitproberen van een instrument, meedoen aan een bijvoorbeeld een workshop theater of stilleven of te luisteren naar een concert van Music4Kids of het C-orkest van Harmonie Wierden. Geïnteresseerd geraakt? Inschrijven voor twee gratis proeflessen kan ook tijdens het open huis. De proeflessen bieden de kans voor een nadere kennismaking.

Kaliber Kunstenschool heeft cursussen voor jong en oud, voor liefhebbers van een klarinet tot elektrische gitaar en van theater tot drums, dus kom naar het open huis, dat wordt gehouden bij De Passie aan de Akkerwal 2 in Wierden. Meer informatie op:

www.kaliberkunstenschool.nl/openhuis