Afbeelding
Foto:

Kom ook tafeltennissen op jouw niveau bij Effekt '74

Wierden heeft sinds 1974 een tafeltennisvereniging: Effekt ’74. Zij hebben hun vaste onderkomen in sporthal Noordbroek aan de Marjoleinlaan. Hier wordt op maandag-, woensdag- en vrijdagavond en op zaterdagmiddag door zo’n 70 leden regelmatig gespeeld. Zowel trainingen, onderlinge wedstrijdjes en competitiewedstrijden op diverse niveaus. 

WIERDEN - Na de trainingen en wedstrijden is er tijd voor de derde helft in de eigen kantine. Effekt ’74 staat bekend als een sociale en gezellige vereniging. De leden komen dan ook niet alleen uit Wierden, maar ook uit omliggende plaatsen zoals Almelo, Rijssen en Nijverdal. Het is jammer dat er zo weinig spelers uit Enter lid zijn van Effekt ’74.

Tafeltennis of ping-pong, iedereen heeft het wel eens gespeeld. In de vakantie buiten, bij een sportvereniging in de kantine, in een hotel of bij een bedrijf als vermaak tijdens de pauze. Het is een sport die door jong en oud beoefend kan worden. Het is geen dure sport: een paar goede zaalschoenen, een shirt en natuurlijk een batje zijn minimale vereisten, maar voor 100,- euro heb je al een complete uitrusting. Daarnaast wordt er contributie geheven die, afhankelijk van de leeftijd, 41,- tot 70,- euro per zes maanden bedraagt. 

Het grote voordeel van tafeltennis ten opzichte van veel andere sporten is dat het weinig blessuregevoelig is. Je kunt op alle leeftijden met tafeltennis beginnen en er heel veel plezier aan beleven. 

Mocht u ook een keer vrijblijvend willen komen spelen om te zien of tafeltennis iets voor u zou kunnen zijn, kom dan een keer langs. Als u zich vooraf meldt bij Erik van der Leij (06-50444617 - telefonisch of via whatsapp), dan zal hij u ontvangen en wegwijs maken. U hoeft dan nog geen batje te hebben, daar zorgt hij voor.

Meer informatie over Effekt '74 op de website https://effekt74.nl/ en op facebook https://www.facebook.com/Effekt74