Ewald Aaltink van Auto Aaltink showt als trotse dealer een AIXAM.
Ewald Aaltink van Auto Aaltink showt als trotse dealer een AIXAM.

Auto Aaltink houdt een ieder mobiel

Auto Aaltink zet een nieuwe stap in een groeiende markt. Vanaf heden start het Nijverdalse autobedrijf met het AIXAM brommobiel dealerschap. "De grote hoeveelheid mensen die de komende jaren de seniorleeftijd bereikt, is gewend aan mobiliteit. Met AIXAM, de nummer 1 van Europa, bieden wij een stuk vrijheid. Mobiliteit voor mensen die geen auto meer kunnen of mogen rijden", legt eigenaar Ewald Aaltink uit. 

NIJVERDAL - Aaltink vervolgt: "Veel mensen gingen u voor met de aanschaf van een AIXAM. Als u in het bezit bent van een AM-rijbewijs (het oude bromfiets certificaat) mag u een brommobiel besturen. Dreigt u uw rijbewijs B te verliezen, dan kan Auto Aaltink u advies geven wat u moet doen om het AM-rijbewijs wel te behouden! Zo kunt u toch zoveel mogelijk zelfstandig blijven, uw kleinkinderen blijven bezoeken, zelf de boodschappen blijven doen of lekker op vakantie of een dagje uit met de AIXAM om te genieten van de natuur. Blijf mobiel en verruim uw wereld!"

Groot aanbod

AIXAM heeft een breed aanbod van producten. Een nieuwe AIXAM koopt u al vanaf € 9.999,- geheel rijklaar. Wat veel mensen niet weten, is dat AIXAM ook een volledig elektrische “zoefmobiel” in het assortiment heeft. Met een netto actieradius van 80 kilometer kunt u overal komen en binnen drie en een half uur is hij weer opgeladen aan een normaal stopcontact. Heeft u veel te vervoeren; dan kunt u kiezen voor een D-Truck van AIXAM. Kortom; voor elk wat wils! Een AIXAM staat bekend om haar veiligheid en moderne vormgeving. Je kan al bijna praten van een echte mini-auto. Zaken als ABS, Airconditioning en Apple CarPlay behoren tot de mogelijkheden.

Private Lease

Sinds kort kunt u via AIXAM en Auto Aaltink ook diverse AIXAM modellen Private Leasen. Zo heeft u voor een gunstig maandbedrag de beschikking over een gloednieuwe AIXAM tegen een scherp maandtarief. Alle kosten voor het rijden, waaronder verzekering en onderhoud, zitten in het bedrag. U hoeft alleen nog maar te tanken.


Kennismaken

Altijd al eens een moderne en veilige AIXAM willen bewonderen? Kom dan kennismaken in de showroom van Auto Aaltink aan de Marie Curiestraat 6 in Nijvedal. "We hebben de nieuwste modellen voor u op voorraad staan. Zo kunt in alle rust bijgepraat worden over alle ins en outs." 


Auto Aaltink

Auto Aaltink is al jaren het aanspreekpunt in de regio als het gaat om nieuwe personen- en bedrijfsauto's of betrouwbare occasions. "Wat u van ons mag verwachten? Veel enthousiasme voor onze merken, uiteraard. Want deze hebben veel te bieden. Maar ook een ruime voorraad kwalitatieve occasions. Diverse merken in een brede prijsklasse en allemaal voorzien van minimaal 12 maanden garantie. Daarnaast staat ons team voor professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit. Met kennis van zaken en met alle moderne voorzieningen. En vooral met interesse in uw wensen. Dat is waar het bij ons om draait: hoe we u het best van dienst kunnen zijn en blijven."

Pen