Afbeelding
Foto:

Broekhuis is dé Opel dealer voor heel Twente na overname

Met de overname van Opel Kamp Twente is Broekhuis per 1 april 2022 voor heel Twente Opel dealer. Broekhuis is al jaren met Peugeot actief in Almelo, Enschede en Hengelo. In deze plaatsen wordt nu ook het merk Opel toegevoegd. 

In Hengelo zal het merk Opel op de huidige locatie van Kamp Twente blijven. In Almelo wordt Opel toegevoegd in het pand van Broekhuis Peugeot aan de Twentepoort West. Vanuit het pand van Broekhuis Peugeot Enschede aan de Haaksbergerstraat wordt Opel Service aangeboden.  

Opelrijders in Twente hebben dus vanaf heden een nieuw adres voor hun Opel: Broekhuis. Naast Peugeot en Opel is Broekhuis ook met BMW en MINI actief in Twente. 

Het familiebedrijf, dat sinds 1932 actief is in de Nederlandse automobielbranche, heeft in totaal 66 dealerbedrijven en vertegenwoordigt 19 automerken. Broekhuis Lease en Broekhuis Autoschade zijn ook onderdeel van de groep, tevens zijn er activiteiten op het gebied van bedrijfswagen inbouw, autoverhuur, verzekeren en financieren. Dit jaar zijn ook fietsen en campers toegevoegd aan het portfolio. 

Ga voor meer informatie over de vestigingen en openingstijden naar

www.broekhuis-opel.nl