Afbeelding

Culturele Raad Wierden heeft kindervoorstelling

Algemeen

WIERDEN - Normaliter heeft de Culturele Raad Wierden in de voorjaarsvakantie een kindervoorstelling. Dit jaar is de kindervoorstelling op 28 april in de meivakantie. 

De voorstelling “De Tijdmachine” is voor kinderen van ongeveer 4 tot en met 10 jaar en wordt gespeeld door Theaterfiets. In “De Tijdmachine” gaat Dolf in een reusachtige tijdmachine op reis door de tijd. Maar hoe zet je de machine aan? Als Dolf erin zit, blijken de knoppen aan de buitenkant te zitten! Kinderen schieten Dolf te hulp. Ze zingen het durflied en zetten de machine aan. Op zijn eerste reis naar de Middeleeuwen ontmoet hij ridders en bezoekt hij een reusachtig kasteel. Dolf vertelt over zijn avonturen en laat de kinderen zelfs proeven van een middeleeuwse pannenkoek. Met hulp van de kinderen vertrekt Dolf naar het land van Aladin. In een sprookjesachtige wereld ontdekt hij de waarheid. Maar nu nog het geluk! 

De voorstelling “De Tijdmachine” is te zien op donderdag 28 april om 14.00 uur bij Basisschool De Talenter aan de Prinses Margrietlaan 1 in Enter. De voorstelling duurt ongeveer 45 minuten.

De voorverkoop van toegangskaarten start twee weken voor de voorstelling bij de boekhandels Primera in Enter en Reterink in Wierden. De kaarten kosten 3,50 euro per stuk. Ook op de locatie van de voorstelling kunnen kaartjes gekocht worden zolang de voorraad strekt.